luni, 11 iunie 2007

Garsoniera pe care Gheorghe vrea s-o lase lui Vasile

Azi în Gândul, editorialul lui Adrian Cercelescu combate groaznic, monşerii mei, pe tema paradei homosexualilor de sâmbătă din Capitală. După regulile meseriei jurnalistice, editorialul hermeneutizează un eveniment, oferă deci o paradigmă capabilă să aducă sens acolo unde acesta pare în mod dureros să lipsească. Editorialiştii nu sunt nişte banali culegători de fapte relevante, ei construiesc eşafodaje teoretice, pun în conexiune fapte ce par fără legătură pentru cititorul obişnuit, sau de care acesta nu-şi mai aduce amunte, educă reacţii şi atitudini. Cei ce se încumetă să formeze opinii riscându-şi prestigiul şi expunându-se tuturor criticilor de care au parte cei de pe creasta valului sunt foarte aproape de ceea ce anglo-saxonii numesc think tank. Din păcate, materialul comis astăzi de Adrian Cercelescu este vrednic de poziţia penibilă a unui think bicycle.

Ce i se poate reproşa mai exact? Cam totul. Întâi de toate umplerea spaţiului cu nepermis de multe încercări de introducere în subiect, de ca şi cum cititorii n-ar şti cu ce prilej se foloseşte în titlu cuvântul “homosexual” azi si acum. Deh, constrângere a presei scrise, de-ar fi singura! Limbajul e relax (“ploaia de pietre, petarde şi gunoaie aruncate de puştimea care n-avea treabă pe’acas”; “de ce atâta gaborime?”; “am rupt-o în fericire cu Europa”; “poliţia, [...] îşi pune acum scutul şi cârca pentru ei” ş.a.), sugerând că s-ar încerca să se spună ceva “pe bune”, în realitate singurul lucru pe bune e încercarea de a scrie un material în care să lipsească orice idee incorectă politic. Senzaţia generală e de pleaznă picată neglijent într-un vas de ulei: zgomot puţin şi nici o urmă după consumarea faptului. Nenea distribuit în rolul de think bicycle ne dă cu tromba în ochi la plecare, semiotizând asupra mizei fantastice care îi face pe homosexuali să se ia la trântă cu tot ce mişcă în ţara asta, râul, ramul: “Ce naiba, te apuci să arunci cu ouă şi cu tomberoane pentru că Gheorghe vrea să îi lase lui Vasile o garsoniera?” Dacă după mega-exegeza lui Cercelescu suspectaţi cumva că aţi fost traşi în piept la capitolul comentarii inteligente, să ştiţi că aşa este. Singurul lucru demn de toată admiraţia în toată tărăşenia asta e capacitatea unora de a mima cu şira spinării valurile din jacuzzi, încercând să nu supere nici pe tanti UE, nici linia directoare a ziarului, nici clientul nevricos şi însetat de răzbunare în mod text... De la mine un mare chapeau pentru acrobat şi un şut un fund prietenesc la arlechin!

Domnul Adrian Cercelescu e din păcate mult prea confiscat de pana din care se hrăneşte pentru a mai avea timp şi putere să vadă că există o miză reală, imensă, care se opune unor simptome de tipul Gay Fest. Şi nu, nu este vorba de garsoniera pe care Gheorghe ar vrea s-o lase lui Vasile (pe care, fie vorba între noi, o poate lăsa oricum dacă e suficient de isteţ încât să admită că moartea îl poate lovi în orice moment, şi să-şi facă un act de succesiune). Nu. Trebuie să fii gâgă sau lucrător în minunata presă liberă ca să poţi chinui senin asemenea inepţii. Există o încărcătură gravă în trambalarea cu mândrie a perversiunilor prin buricul Capitalei, ale cărei semnificaţii se află dincolo explozia numerică a forţelor de ordine, şi ale cărei implicaţii sunt mult mai adânci decât aglutinarea tuturor puştilor care au venit să arunce cu petarde în dihănii (dihonii?).

De undeva cu patru generaţii în urmă, în familia mea s-a păstrat o zicătoare. O ştiu deci de la străbunica mea, dar originea ei trebuie să fie cu mult mai veche, adică de când tema surprinsă a fost cu putinţă, cine ştie cu câte veacuri în urmă: “Femeile s-au adunat, / Să alunge curva din sat / Dar curva mătăhăiè / Să rămână numai iè.” Nu trebuie să fii expert în sociologie ca să constaţi că trăim într-o societate fără anticorpi, în care orice agresiune împotriva Normalităţii se legitimează sub invocaţia toleranţei, ca şi cum toleranţa fără discernământ n-ar fi altceva decât o formă de abandonare colectivă in voia soartei. În toate structurile pre-moderne, iar satul străbunicii a fost o astfel de organizare, femeile aveau posibilitatea să reacţioneze pentru a împiedica proliferarea unor forme de comportament de natură să ameninţe Normalitatea. Iar ideea că o curvă ar putea emite pretenţii asupra unui spaţiu pe care îl impurifică a părut generaţiilor dinaintea noastre un fel de culme a ignominiei, un semn al pierderii fără speranţă, care cere riposta.

Semnificaţia mătăhăielilor homosexualilor nu ajunge la a impună modelul dezaxării personale, lucrurile nu merg până într-acolo. Nu încă. Situatia se află încă în etapa recunoaşterii formale: heterosexualilor li se cere doar să admită că şi ceilalţi au drept la acelaşi tratament legal (pe care eu personal sunt gata să-l recunosc, nevăzând nici un afront adus sacrului printr-un contract în faţa fiscului). Numai că de aici până la cununia religioasă nu mai este decât un pas, e drept, mic pentru homosexuali dar mare pentru omenire. Pentru că în acest moment Biserica însăşi este conjurată să sanctifice ceea ce toate textele sacre ale lumii noastre resping. Adopţiile sunt cireaşa de pe tort.

Dacă vom ajunge până în acest punct, şi, în logica mai-răului în care se mişcă lucrurile, personal cred că în câţiva ani vom fi puşi în faţa faptului împlinit, atunci uşile se deschid în faţa tuturor posibilităţilor. De fapt, e un fel de a spune, pentru că se vor împlini doar potenţialităţile cele mai josnice: legitimarea pedofiliei, a zoofiliei si a celorlalte perversiuni sexuale la care nici cu mintea nu ne gândim. Îmi veţi spune că nu scrie nicăieri, că nu este o relaţie de la cauză la efect, că nu se va ajunge la aşa ceva. Ei, aş! n-ar avea bulgarele de zapada potenţial de avalanşă dacă s-ar uita după legea cauză-efect... NAMBLA (North American Man Boy Love Association) e prezentă an de an la paradele homosexualilor americani, ca veri buni ce sunt, şi nu cred că revendicarea lui Gheorghe-pedofilul este să-i lase o garsonieră lui Vasilică, pentru a nu ieşi din exegeza propusă de aplombul lui Cercelescu. Şi dacă azi vom fi de acord că doi bărbaţi se pot iubi între ei indiferent de vârsta legală a unuia dintre ei, care va fi baza contestaţiei noastre atunci când la următorul Gay & Free-Lovers Fest în coloană vor figura o turmă de capre şi două dricuri? Toate îndreptându-se buluc spre garsoniera lui Gheorghe a lu' plurisexualu', fireşte...

Realitatea este că există o miză a reacţiilor din partea societăţii civile împotriva ostentaţiilor homosexualilor, şi aceasta este cea a probării capacităţii lumii noastre de a se (mai) raporta la axul normalităţii. Nu sunt avocatul coborârii în stradă cu pietre de macadam în sacoşă, şi nici nu cred că agresarea fizică a unui poliţist care-şi face datoria e un paleativ onorabil. Nu. Cred în umor şi în ignorarea a ceea ce nu merită atenţie. Mi-ar fi plăcut să citesc în presă de o Conferinţă Pro-Normalitate la Gura Humorului sau la Fundul Moldovei, ori de întoarcerea cetăţenilor cu spatele, subit interesaţi de clădirile urbane, în momentul în care coloana manifestanţilor traversa Capitala. Aş fi vrut să văd ignorarea fără anxietate a anormalităţii. Dar n-a fost aşa, semn că nici heterosexualii nu se simt prea bine...

109 comentarii :

  1. ho spunea...

    Scumpule, exagerezi in mod tendentios toata problema cu homosexualii.

    O relatie intre gay, LA FEL ca si o relatie intre hetero PRESUPUNE CONSIMTAMANT

    Un copil, un cadavru sau un animal nu poate sa consimta in cunostinta de cauza. Cam la asta se reduce totul.

    Atat timp cat doi tipi se iubesc, nu vad de ce ar trebui sa intervina societatea in relatia lor!

  2. Radu Iliescu spunea...

    @ village voice,

    deci, dupa judecata de care poti dispune (ca alta oricum n-ai), doi adulti sunt automat doi oameni care stiu bine ce fac, si societatea trebuie sa-i lase in pace.

    Bon. Doi adulti care comit un furt sau o crima, pe baza CONSIMTAMANTULUI, trebuie si ei sa fie lasati in pace?

    Mda. Gandirea ta e foarte la moda: seamana cu tacamurile de unica folosinta. Adica e buna o data, apoi se arunca la pubela.

    Nu te superi daca nu te pup, nu?

  3. ho spunea...

    Hmmm, din fericire este clar pentru tot mai multa lume ca gay people merita egalitatea.

    Nu sunt un cetatean de mana a doua!
    Si nu e corect sa am mai putine drepturi decat un criminal sau un schizofrenic.

    Numai o societate bolnava poate sa singularizeze o categorie de cetateni si sa ii izoleze dpdv legislativ, asa cum face romania.

    e timpul sa evoluam.

    Parteneriate gay pentru Luca si Matei!

    Dreptate pentru homosexualitate!

  4. ho spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  5. ho spunea...

    daca doi adulti comit un furt, si amandoi consimt, nu se numeste furt, se numeste donatie sau caritate concepte care implica transferul unei sume de bani de la unul la altul, cu consimtamantul ambelor persoane.

    daca doi adulti comit o crima, cu consimtamantul ambelor parti, din cate stiu eu se numeste eutanasie si iarasi e discutabil daca o numim crima sau nu.

    PS: eu nu am mai auzit de un om dornic sa fie ucis in chinuri groaznice (poate doar Iisus; si el a fost un om bun, nu-i asa?) - si iata cum iti dai singur in cap;))

    asham. In concluzie, daca doi adulti consimt sa aiba o relatie care ii priveste doar pe ei doi , si care nu produce un rau (adica nu se bat, nu se ranesc,nu se scuipa, nu se injura - cum fac multi dintre heterosexualii casatoriti, ci se asociaza, construiesc o relatie impreuna) chiar nu vad care e problema.

    si normal ca judecata de care pot dispune e singura care o am. esti cam redundant (adica spui acelasi lucru de doua ori... sa fie lipsa de argumente?), dar sunt obisnuit. :P

    Mai bine recunoaste ca singurul tau argument este fie dezgustul, fie teama, fie ura fata de homosexuali, care poarta un nume foarte elocvent: HOMOFOBIE.

    Nu discut aici cum ai capatat homofobia (ca asa ai fost crescut, ca pe toate drumurile, in reviste, ziare, tv, cinema, pe autobuze, in reclame, in carti si in filme, in viata de zi cu zi, in familie si la birou vezi NUMAI HETEROSEXUALI, ca ti s-a spus la biserica, ca ai citit legendele biblice, etc).

    Indiferent cum ai capatat-o, homofobia nu e ceva cu care trebuie sa te mandresti.

    Homofobia e ceva de care trebuie sa scapi, cel putin atat timp cat RO este membra UE.


    Faptul ca tu nu vezi prea des homosexuali in jurul tau, nu inseamna ca ei nu exista, ci ca deocamdata se ascund.


    Noomai bine!

  6. ho spunea...

    Insa ai avut dreptate cu o chestie! Se vede ca ai intuitie...

    Chiar va veni o vreme cand a fi homosexual nu va mai insemna o rusine si nu va mai produce scandal.

    Vremea aia e tot mai aproape :P

  7. Radu Iliescu spunea...

    @ village voice,

    scuze ca nu am precizat: daca doi adulti comit un furt impotriva unui tertz (persoana fizica sau juridica).

    De asemenea, daca doi adulti comit o crima careia ii cade victima o a treia persoana, diferita de faptasi.

    Judeci gresit. Dar, in cazul tau, asa functioneaza lucrurile. Nu te mai obosi sa treci pe aici. Si mai cu seama nu te mai obosi sa incerci sa ma convingi. Toate religiile lumii, fara exceptie, sunt de acord asupra faptului ca scopul casatoriei este procreatia. Voi sunteti o aberatie.

  8. ho spunea...

    Mai (draga) sa fie chiar asa?

    Eu credeam ca scopul casatoriei este abilitatea de a produce fiinte umane, capabile de discernamant, si capabile sa functioneze intr-o societate.

    Nu e corect sa interzici unor oameni sa faca un gest nobil (adica sa adopte si sa creasca copii) doar pentru ca" toate religiile lumii sunt de acord ca scopul casatoriei e procreerea."

    Sincer, casatoria in sine este o institutie cat se poate de ARTIFICIALA, care in trecut folosea femeia ca moneda de schimb si copiii ca sclavi (in Romania inca se practica).

    Eu ca gay nu o sa imi fac o fabrica de pantofi in care sa imi angajez copiii (si nici nu o sa ii pun la munca campului tinandu-i de la scoala) si nu, nici nu o sa imi bat partenerul de viata sau sa il tratez ca pe un sclav.

    CA sa nu mai pun la socoteala faptul ca eu ca homosexual pot sa ma duc la prietena mea lesbiana si sa o impregnez (in vitro) daca am chef. Te asigur ca spermatozoizi am, destui.

    Deci daca chiar vreau, scopul casatoriei mele cu un barbat poate fi procreerea.

    Simplul fapt ca o carte (veche de mii de ani) interzice anumite chestii nu e un argument.

    Iata ce mai interzice Biblia:
    sa mananci crustacee sau fructe de mare!( E pacat in fata lui Dumnezeu)

    sa iti tunzi barba

    si lista ar putea continua. De ce nu te apuci matalutza sa protestezi impotriva acestor chestiuni arzatoare???

    INSA mai este o problema, mai draga ! Statul (oricare ar fi el), nu se conduce nici dupa Biblie, nici dupa Coran.

    DAR ai toata libertatea sa te duci si sa lauzi stilul de viata neprihanit, la care tanjesti al unor tari ca Iran, Rusia, sau Ghana,(care da, se conduc dupa principiile legilor islamice sau crestine intr-o mai mare masura decat o face Rromania) unde:

    femeile adulterine sau care nu poarta valul cand trebuie sunt ucise cu pietre, jurnalistii "dispar" in mod misterios, si da, gay-ii sunt spanzurati in piata publica (atunci cand se admite ca exista), sau macar batuti de bravi sustinatori bauti ai diverselor galerii de fotbal, ai lui Putin sau ai Domnului.

    AMIN

  9. ho spunea...

    sincer nu m-as hazarda sa jignesc o persoana virtuala, care a dovedit ca are atata deschidere incat sa iti citeasca argumentele (puerile de altfel) folosite impotriva luptei pentru drepturi egale.

    Homosexualii lupta pentru drepturi c i v i l e, nu vrem binecuvantarea unei institutii intolerante si ipocrite (vezi preoti homosexuali / pedo) cum este Biserica Ortodoxa Romana!

  10. ho spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  11. ho spunea...

    -continuare- :)

    In final ai reusit sa te faci inteles la faza cu consimtamantul.

    Afla ca daca doi adulti decid de comun acord sa comita o crima impotriva unui al treilea, nu ar trebui sa fie lasati sa o faca. Nimic de zis

    Dar de unde pana mea ai scos-o ca homosexualitatea e o crima, sau un furt?

    Cui face rau scumpule? Copiilor?

    Ai cumva dovezi? Nu ai cum sa stii cum sta treaba cu adoptiile cuplurilor de acelasi sex pana nu incerci.

    In tarile in care acest lucru s-a incercat, incidenta copiilor gay a fost aceeasi ca in cadrul populatiei generale 10%.

    Ceea ce dovedeste (daca mai era nevoie) ca homosexualitatea NU este o alegere, ci ESTE innascuta. Sau cel putin implica o alegere facuta cand esti prea mic sa iti dai seama, influentata de o multitudine de factori sociali sau de mediu.

    Ca sa poti intelege mai bine,

    NU DEVII MODEL DACA TE UITI LA PARADA MODEI.

    NU DEVII BLOND DACA ESTI CRESCUT DE O BLONDA.

    NU DEVII INALT DACA ESTI CRESCUT DE PARINTI INALTI.

    si, vai noua, NU DEVII PREOT DACA BALMAJESTI CHESTII RELIGIOASE.

    Dimpotriva, iti spun sincer inca o chestie:

    SI EU AM FOST COPIL!- incredibil, dar adevarat. Am fost crescut de parinti HETERO.("normali")

    99% DINTRE HOMOSEXUALII EXISTENTI IN LUME AU PARINTI HETERO.

    Crede-ma mama nu a fost prea fericita ca are un fiu gay si nici nu a vrut ca asta sa se intample.

    Tata m-a invatat mereu sa caut compania fetelor etc.

    Cu alte cuvinte, CU TOATA PROPAGANDA NESIMTITA data pe toate fronturile IN FAVOAREA HETEROSEXUALITATII,

    IATA-MA: dovada vie ca parintii hetero nu cresc doar copii hetero si ca parintii gay nu vor creste doar copii gay!

    Simplu ca buna ziua.

    Poti sa dormi linistit, apocalipsa se amana:)

    Si inca ceva, daca te temi de o confruntare a ideilor, solutia e simpla: stergi tot ce am spus si te prefaci ca nu a existat (practic asta face -sau facea- societatea romaneasca cu homosexualii)

    TU alegi!

  12. ho spunea...

    CHIAR TOATE RELIGIILE LUMII?

    Exista la ora actuala peste 50 de biserici Crestine (printre care BISERICA ANGLICANA ) dar nu doar crestine (anumite ramuri ale hinduismului si buddhismului), care ACCEPTA HOMOSEXUALITATEA.

  13. ho spunea...

    dar iti spun un lucru asupra caruia chiar toate religiile lumii sunt de acord: HATE IS BAAAAAAAD

  14. Radu Iliescu spunea...

    Auzi, mai, poponarule, tu sa dai lectii de gandire cand o sa-ti fie clara diferenta dintre anus si vagin. Deocamdata esti prea confuz ca sa fii capabil sa clarifici ceva.

    Anglicanii nu sunt crestini. N-are rost sa intru in detalii, iti fac deja prea multa onoare raspunzandu-ti. Despre buddhism si hinduism, minti, satana, pentru ca asta poti tu, sa minti. Studiez de prea mult timp religiile lumii ca sa primesc gogosi de la un demon ca tine. Du-te pe pustii, satana!

    Iar ideile pe care le expui sunt strambe ca si sufletul tau. Nu conteaza ca parintii sunt heterosexuali, daca este copilul lor homosexual. Conteaza faptul ca o cardasie de homosexuali (de familia nu are rost sa vorbim) ARE SANSE 0% de a educa un copil in directia normala.

    Du-te pe pustii, du-te unde-a intarcat mutu' iapa!

  15. ho spunea...

    Nici nu ma asteptam la ceva mai bun din partea ta.

    Cand orice argument dispare, dispare si spoiala de crestin si apare URA.(-homofobie).

    anyway me is so not reading your homophobic blog anymore. however daca comparam numarul de cititori al GAYGENERATION cu numarul de cititori al ...whatever it is that you write, iesi in pierdere honey.

    si mai e o faza, homosexualii datorita discriminarii la care sunt supusi sunt mult mai uniti si mai hotarati decat tu sau creshtinii tai (HATERS) veti fi vreodata.

    pana una alta, noi lucram in culisele politicii, in mass media, publicitate si uite ca si in ro iese la iveala chestia asta.

    eu zic sa pleci mai repede in IRAN RUSIA GHANA SAU CONGO, ca acolo e de tine frate!

  16. ho spunea...

    stii care e diferenta dintre anus si vagin, apropo?

    anusul e muuuuult mai strans si mai calduros decat vaginul si iti ofera senzatii mult mai misto. :)

    vai mie, cum de nu prefer sa fac sex intr-un vagin... L A T decat intr-un loc curatat stramt si calduros, care e de o mie de ori mai placut decat un vagin. si unde mai pui ca nu mai am nici problema "spinoasa" a avorturilor.

    dar noah, voi heterosexualii sunteti murdari la poponet si presupuneti ca nimeni nu se spala acolo :)

  17. Radu Iliescu spunea...

    Poponautule, te sfidez sa-mi spui care este baza textuala prin care, conform minciunilor tale sfruntate, buddhismul si hinduismul accepta sodomia.

    Te sfidez. Pana nu-mi vei dovedi, si sunt prea umblat prin Vede, Upanishade si Sutte ca sa stiu ca NU POTI DEMONSTRA, ramai un satanist mincinos.

    P.S. Despre vindecarea fisurilor anale nu te intreb nimic, pentru ca nu ma intereseaza.

    P.P.S. Nu trebuia sa vorbesti despre sexul tau printre fecale. Sunt convins, de cand ne conversam, ca poponarii scot mai multe pe gura.

    P.P.P.S. Auzi la el, sa caute la mine dragostea crestina... Spurcaciune!

  18. ho spunea...

    Dalai Lama indeamna la toleranta fata de comunitatea gay. Citatul il gasesti aici : http://www.quietmountain.org/links/teachings/gayrites.htm

    http://www.religioustolerance.org/hom_budd.htm Iata cateva principii buddhiste si modul cum se raporteaza ele la gay/lesbian.

    Inca ceva, in credinta buddhista, casatoria nu exista casatorie religioasa (:P) :
    http://www.yawningbread.org/guest_1999/guw-048.htm

    Mai omule poti sa fii "umblat" si pe Luna, daca vrei sa vezi lucrurile intr-un anume fel, atuni asa le vei vedea.

    Un liberal citeste "benzina se va scumpi" intr-un fel: e de rau.

    Un ecologist vede in aceeasi afirmatie : Benzina se va scumpi, deci nu va mai fi poluare. Lumea va manca alimente cultivate aproape de casa, se va deplasa pe biciclete sau pe masini hibride. E de bine!

    Totally in your face. Apropo, termina cu jignirile! Doar pentru ca faci sex intr-o ciorba scarboasa pe care o numesti "vagin" nu inseamna ca imi esti superior cu ceva.

    Dimpotriva argumentele tale demonstreaza contrariul. Tu chiar nu ai lucruri mai bune de facut decat sa citesti vechituri si sa incerci sa le aplici intr-o lume de 10,000 de ori mai complexa decat era la momentul scrierii lor?

    Like wtf???

  19. ho spunea...

    apropo, mai ca te-as crede la faza cu sexul anal, daca nu as stii care e cea mai ascunsa fantezie a ta: sex anal cu nevasta-ta sau mai rau nici macar cu ea ;))

    ai zis bine "te sfidez". Pana si eu care, cu tot "respectul" pentru valorile crestine nu dau o partida de sex anal pe biblie (desi am citit-o ca sa nu mor prost) stiu ca sfidarea e o atitudine satanica si ca Lucifer a cazut pt ca era sfidator bla bla.

    esti un terminat nu stii decat sa faci teorie dar nu practici ceea ce predici. SATANO (urasti, discriminezi, injuri, desconsideri, te mandresti ca esti hetero, sfidezi....mama ce de calitati crestine)

    sincer mi-e mila de fi-ta, ce fel de educatie ii dai daca tu una spui si alta faci.

    azi ii interzici pufuletii cu surprize, maine o sa ajunga o timida si o complexata care cum va implini 18 ani nu o sa o mai recunosti...

    tot ceea ce spui acum va avea niste consecinte si crede-ma nu vor fi pozitive.

    dar probabil iti meriti soarta. nu uita ca intelepciunea populara pe care o tot invoci spune ca "cine rade la urma rade mai bine"

  20. ho spunea...

    eu spurcaciune? uita-te ce de injurii ai proferat aici. oare asa te exprimi si la serviciu, sau jugul capitalist te impiedica sa lasi animalul din tine sa iasa la iveala?

  21. ovidiu constantinescu spunea...

    spune poponetz:

    99% DINTRE HOMOSEXUALII EXISTENTI IN LUME AU PARINTI HETERO.
    ...
    IATA-MA: dovada vie ca parintii hetero nu cresc doar copii hetero si ca parintii gay nu vor creste doar copii gay!


    voi chiar si la logica sunteti "pe invers"?! ceea ce ai "dovedit" tu aici este ca din parinti normali poate sa iasa un popo ca tine. ATAT. nu si ca "dintr-un" cuplu de popo poa' sa iasa un copil normal.
    dar sa presupunem ca ar fi posibil, asta e argumentul vostru pt a putea infia copii?

    e putin spus ca sunteti a-normali, ce mai inseamna normal si anormal in ziua de azi, insa cu siguranta sunteti ne-naturali, impotriva naturii, impotriva firii...

    dar stai linistit, atata vreme cat va consumati viciul in intimitate (intuneric, rusine...) nu are nimeni nimic cu voi, din cunostintele mele, nici chiar textele sacre ale religiilor. insa schimbam foaia cand aud de parade, exhibitionism, cereri de "intrare" in legalitate, in normalitate.

    si o intrebare, cum se face ca (dupa impresia mea) majoritatea organizatiilor ce lupta pentru drepturile popo, sustin laolata multitudinea de minoritati sexuale aparatute in lumea moderna: homo, trans, pedo, zoo... mai sunteti multi???

  22. ho spunea...

    Faza e ca pedofilia nu se bazeaza pe consimtamant si chiar nu are legatura cu homosexualitatea. Mai degraba cu heterosexualitatea

    Esti un mare dobitoc ipocrit daca asociezi pedofilia cu homosexualitatea.

    Iata de ce:

    Ia gandeste-te tu la ultimul caz de pedofilie de care ai auzit: O FETITA VIOLATA DE UNCHISU(e pe prima pagina a ziarelor).

    Sau fetita aia care a fost violata de vecin si tinuta in lada de la pat.

    Sau fetita de 12 ani dintr-un sat care a fost obligata sa se prostitueze.

    Asa ca cum indraznesti sa vii si sa sustii ca comunitatea gay sustine pedofilia?

    Marea majoritate a pedofililor sunt barbati care violeaza fetite. Nu te mai ascunde dupa deget, singura ta scuza este homofobia. Iar homofobia este intolerabila. Minciuni peste minciuni.

    Nenatural? Exista homosexualitate si in natura, papusa:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals
    http://www.news-medical.net/?id=20718

    CUM POATE FI NENATURALA DACA EXISTA IN NATURA?

    Esti un comunist infect si nu merita sa iti raspund la toate aberatiile. Nu ai adus absolut nici un argument valid impotriva homosexualitatii, decat niste cacaturi religioase.

    Deci homosexualitatea se bazeaza pe consimtamant, iar pedofilia si zoofilia NU. In plus, pedofilia este mult mai intalnita in randul heterosexualilor (vezi numeroasele cazuri de pedofilie din media) decat al gaylor.

    So basically you suck as a human being. Religia nu este un argument ca sa interzici drepturi egale, si din cate vad este cam singurul tau argument.

    Din fericire lumea din ziua de azi nu prea mai da doi bani pe o carticica de snoave, care oricum poate fi interpretata in mai multe feluri.

    Organizatiile GAY sustin drepturile GAY. Eu nu am auzit de organizatii gay care sa sustina pedofilia sau zoofilia. In orice caz, dupa cum am mai spus pedofilia este mult mai comuna la heterosexuali (uita-te in statisticile politiei daca chiar vrei dovezi clare) dar e clar si din ce se dezbate in media...

    SUCK MY BIG JUICY COCK si roaga-te sa nu te intalnesti cu mn pe strada ca iti fac curul elastec - pedeapsa divina pentru toate minciunile pe care le indrugi. Asa iti vei satisface si curiozitatea "cum ar fi sa mi-o traga cineva".

  23. Administrator spunea...

    Iti dai seama ce argument imbecil e cel cu "si la animale exista homosexualitate". Asa si? Si la animale exista mutatii genetice si cancer ... daca ceva apare in "natura" nu inseamna ca e necesar "natural" sau dezirabil ;)

    Si apropos de nenea Dalai Lama ... sunt tare curios unde ai invatat matale ca Dalai Lama este o sursa doctrinara a buddhismului? Poate un sacerdot sa treaca peste legea intemeietorului? Si, nu in ultimul rand, Dalai Lama este raspunzator pentru o arie destul de restransa a buddhismului ... nicidecum nu are o jurisdictie generala sau generabilizabila asupra unei parti mari a fenomenului buddhist.

    Apropos poponet, sunt tare CURios ce drepturi civile le sunt refuzate pidosnicilor ... din punct de vedere juridic, singurul lucru pe care un cuplu de ... gay nu il poate face este sa se casatoreasca. Imprumut de la banca, in comun, pot lua, la fel ca orice cuplu necasatorit, de mostenit se pot mosteni, isi pot oferi chiar renta viagera. Treaba cu copchilasii e alta.

    Apropos ... e interesant proiectul de modificare a Codului Familiei ;) Pacat ca nu am actionat ca in tarile baltice unde insusi textul constitutional a fost modificat in consecinta.

    Incearca sa o iei mai moale cu viciile de consimtamant si capacitatea de exercitiu a minorului, respectiv a mortului. O dai prin laturi, juridic vorbind ...

  24. Diana spunea...

    Cum zicea si colegu de mai sus, logica nu e punctul tau forte.
    Daca ultimul caz de pedofilie ce a rasuflat in mass media, e cel al unei fetite, asta nu demonstreaza pe niciunde ca pedofilia nu se asociaza, de regula, cu homosexualitatea.

    Asta e mediul in care te invarti ... poponari, pedofili, zoofili si alte ... minoritati care lupta pentru "drepturile" lor:
    http://ro.altermedia.info/familiesocietate/partidul-pedofililor-olandezi-este-legal_4583.html

  25. ho spunea...

    pedofilia este asociata cu homosexualitatea numai in capetele voastre seci.

    eu nu am intalnit in viata mea un pedofil si nu cunosc vreun gay care sa fie de acord cu asta.

    pe de alta parte, crezi ca daca ar fi cazuri de pedofilie "homo", nu ar fi aratate in media?

    Pe ce planeta traiesti? nu vezi ca 99% din cazurile de pedofilie de la tv sunt cu barbati care violeaza fetite?

    iar in Moldova tocmai a izbucnit un scandal cu un tata care isi viola fata de 8 ani, si o batea crunt. presupun ca asta e ok, ca doar "bataia e rupta din rai"

    da-mi un caz concret de pedofilie in care un barbat a violat un baietel, in romania, sustinut de accept sau de vreun alt homosexual

    nu ai cum pentru ca asa ceva nu exista.

    ati primit o educatie foarte ingusta de la parinti si biserica, de care e timpul sa va dezvatati.

    homosexualitatea nu se poate schimba, insa HOMOFOBIA DA

  26. ho spunea...

    ceea ce sustineti voi sunt stereotipuri

    sunt tare curios cati dintre voi cunosc un gay? va dati cu parerea in necunostinta de cauza, activitatea preferata a romanului.

    doar pt ca la televizor vi se arata doar naomy nu inseamna ca lucrurile stau chiar asa.

    si in orice caz, Nu judecati o carte dupa coperti.

    mi-e sila de prostie si sincer ma bucur ca UE ne obliga sa ne dezbaram de ea:P

  27. Administrator spunea...

    Draga voce-sateasca, nu esti nici primul si nici ultimul homosexual pe care il cunosc. Am intalnit cativa intelectuali gay, dar acestia -in general- nu glasuiau prea mult despre preferintele lor sexuale si nici nu militau pentru drepturi iluzorii. Pe langa acesti intelectuali exista si o gramada de ciumpalaci cu gura mare care striga sus si tare dupa drepturi. Degeaba le explici ca le au pe toate, mai putin al casatoriei. Si e amuzanta obsesia aceasta cu casatoria, avand in vedere ca aceasta institutie e negata, ironizata sau minimalizata de toti "progresistii" occidentali. Ce faceti, bre? Cereti dreptul la o institutie retrograda, institutie din asta pt oameni inchistati si evlaviosi ca noi? Mi se pare incoerent ...

    Si apropos ... vezi ca faci o grava eroare logica, monser. Mai precis faci apel la cvasi-autoritatea intangibila a unor tabuuri (post)moderne pentru a-ti motiva propriile idei. Hai sa iti spun ceva amuzant: homofobia nu presupune prostie, homofobia nu inseamna medievalism ori indoctrinare subliminala. La fel cum voi faceti liste si listute cu mari personalitati care au fost "gay", la fel as putea sa iti fac eu listute cu genii si academicieni care au fost homofobi ... ar ajuta la ceva? Nu. Ar fi tot un apel la autoritate, ergo as eluda regulile decentei in logica si dezbatere. Asa ca te-as ruga si pe tine sa nu incalci aceste reguli, daca vrei sa te califici ca un demn partener de discutie ...

  28. Administrator spunea...

    Si apropos de trombonul "homosexualitatii innascute", nu a existat nici un studiu concludent si ireprosabil pana in ziua de azi care sa demonstreze un astfel de fapt. Chiar din contra, exista teorii care sustin posibilitatea "tratarii" homosexualitatii. Ia trage un ochi aici: http://degeabatologie.wordpress.com/2007/08/07/cateva-greseli-in-argumentarea-pro-gay-o-analiza-critica/

    Si apropos ... cum sa fim noi homofobi? Stii ce inseamna, etimologic vorbind, homofobia? Bineinteles, intervina crasa incultura si slaba educatie a unor imbecili care au dat acestui concept intelesul de "ura fata de homosexuali" ... amuzant. Chiar prea amuzant.

  29. ovidiu constantinescu spunea...

    domnule poponetz,

    1. eu personal, nu am asociat nicaieri homosexulitatea cu pedofilia. am spus doar ca organizatiile care lupta pentru drepturile minoritatilor sexuale o fac. pricepi?! nu?! bine.

    2. da, pedofilia este poate mai intalnita in randul heterosexualilor (cel putin numeric, procentual nu cunosc). dar asta nu inseamna ca s-a pus vreodata problema ca cineva sa nu o condamne ca pe o abominatie. recunosc, toate aceste anomalii sexuale (oare doar atat?), sunt diferite intre ele ca si cauze, gravitate... dar au ceva in comun: sunt condamnabile. acum-si-pururea.

    tot insisti ca o moara stricata cu termenul de "consimtamant" ce exista in homosexualitate. da, inteleg, aprob si repet: puteti sa consumati pacatul linistiti, DAR IN INTIMITATE, personal, si ve-ti plati personal. nu iesit la lumina pentru ca Legea trebuie aplicata. totusi, unde intervine consimtamantul copilului la infiere?

    3. faptul ca homosexualitatea "exista" in natura, nu o face naturala in sensul de fireasca. se pot da exemple de multe anomalii, mai ales legate de umanitate. chiar termneul de "a exista" e mult discutabil.
    chestiunea in sine e simplu de inteles, dar putin mai complicat de explicat. nu ma incumet.
    ma intreb oare ce e oare de ce in natura exista yin-yang, masculin-feminin, barbat-femeie?! probabil or fi simple asocieri de cuvinte...

    4. da, cunosc personal un gay. de ala oficial, ce nu se ascunde. ce sa zic, nu mi-o placut individul de la inceput si cu atat mai putin dupa ce am apucat sa-l cunosc cat de cat... da' na, poate am eu o problema. tot ce-i posibil.

    5. despre faptul ca ne intalnim noi pe strada, nu-mi fac griji, pe majoritatea va miros de la o posta dupa mersul de fatalai ce-l aveti. iar dupa ce deschideti gura banuiala se transforma in certitudine.
    de asemnea nu cred ca apuci tu zilele cand poponarii vor fi o majoritate, cel putin nu in Romania. poate mici enclave de degenerare gen Olanda-Amsterdam (o fi doar o coincidenta faptul ca, capitala gay e si capitala degradarii umane?).
    asa ca altcineva ar trebui sa fie atent unde si mai ales cum iese in lume.

    inchei cu o observatie, marea majoritate a cunoscutilor sunt foaaarte irascibili la auzul cuvintului "gay". pazea! :))

  30. ho spunea...

    Sa stii ca paradele gay se vor termina atunci cand vom obtine egalitate deplina. Eu nu ma consider cetatean de mana a doua, insa statul roman si alti handicapatzi ma considera.

    aceasta atitudine trebuie sa se schimbe o data. si acordarea de drepturi civile este doar un pas.

    urmatorul ar fi egalitatea sociala.

    in legatura cu drepturile, ca de obicei folosesti o retorica extremista bazata pe minciuni sfruntate.

    din parteneriatul civil decurg o multime de drepturi cum ar fi : dreptul de adoptie, dreptul de mostenire, dreptul de vizitare a partenerului (la spital) si dreptul de a fi tratat ca o ruda a partenerului tau.

    nici eu personal nu as sari sa ma casatoresc, dar ma deranjeaza ideea de injustitie, adica tu ai acces la casatorie si eu nu. asta nu e corect. de aia se militeaza pt casatorie/parteneriat.

    si mai este inca un amanunt: gay-ii vor parteneriate civile si datorita recunoasterii sociale pe care ele o aduc. adica daca oamenii vor vedea ca statul incurajeaza relatiile sanatoase si normale intre gay, la fel cum face si cu heterosexualii, acesta va fi un mesaj destul de puternic.

    sa stii ca prietenul tau intelectual isi doreste la fel de mult ca orice alt gay drepturi, dar probabil ca e mai intelept sa nu ii spuna asta unui homofob ca tine.

    termenul "condamnabil" e foarte relativ si e grav ca pentru tine reprezinta un argument. Acum o suta de ani era condamnabil ca un negru sa iasa din sclavie, sau ca un negru sa se culce cu o femeie alba (ar fi fost spanzurat).

    In Romania, acum 200 de ani, era condamnabil pentru o femeie sa fie "fata mare" sau sa nu aiba copii.

    Sa continui? Notiunea de condamnabil variaza o data cu timpurile.

    A, inca ceva, din nou lasi stereotipurile sa te influenteze , cand spui ca un gay se cunoaste dupa mers. Poate naomy se cunoaste dupa mers. Oricum un homofob se recunoaste dupa prostie.

    homofobia nu e o boala, dar e o caracteristica indezirabila a personalitatii, dobandita de obicei prin educatie.

    mai draga ovidiu, faza e ca acceptul nu sustine pedofilia, iar daca le-ai spune chestia asta ai avea parte de un ras amar. cum poti sa propagi ineptiile astea?

    Cel mai tanar membru accept sunt eu si am 19 ani. deci pedofilia e in mare parte o problema a heterosexualilor, cu care trebuie sa va spalati pe cap. si nu sa o aruncati in carca comunitatii gay.

    in legatura cu bullshitul ca "homosexualitatea poate fi vindecata", cunosc un EX-EX GAY. Adica pentru un timp a fost ex-gay si ma tot futea la cap ca isus e salvarea, dar dupa aia instinctul natural si-a spus cuvantul si acum se f*** in draci cu barbati.

    a si inca ceva, fostul presedinte al organizatiei pe care o citezi este un fost-fost-homosexual. adica un bulangiu notoriu.

    ceea ce dovedeste ca terapia ta este o gargara cu bullshit.

    apropo, nici o asociatie psihologica sau psihiatrica occidentala nu mai considera homosexualitatea o boala mintala, si asta de cateva zeci de ani.

    asa ca nu mai propagati minciuni sfruntate, ca nu va merge. adevarul iese mereu la iveala.

    GAY PRIDE!!!

  31. ho spunea...

    si daca ne intalnim pe strada nu o sa deschid gura, ci o sa-ti deschid tie... orizontul intunecat (where the sun don't shine) . sa vezi atunci ce-o sa te mai apuce homofobia;))

  32. ovidiu constantinescu spunea...

    "gay pride" imi suna ca un "fool's pride".
    ne irosim timpul reciproc.

  33. machiavellian spunea...

    "Sa stii ca paradele gay se vor termina atunci cand vom obtine egalitate deplina."

    Asa cum s-a intamplat in SUA, nu? S-au oprit, nu? Nu forteaza pe altii sa participe la ele, nu? Unde era consimtamantul tacit al unui contract suprem in cazul urmator, ehh?

    http://wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=57022

  34. ho spunea...

    Ntz ntz ntz, dar cum ramane cu toti homosexualii care sunt fortati ZILNIC sa priveasca pe toate drumurile "parada hetero":

    cupluri hetero care se saruta in public, se injura in public, fac sex pe ecranele cinematografelor si televizoarelor, pe copertile revistelor, si apoi tot ei au imensul tupeu sa se impotriveasca unei parade gay anuale, care pe langa faptul ca e extravaganta (ceea ce nu e un lucru rau in sine), atrage si o multime de turisti in tarile dezvoltate!

    oricum nu e un caz relevant. doar pt ca 3 (trei) pompieri au fost fortati sa participe la 1 (o) parada gay, intr-un (1) oras din America, nu din Romania, este complet irelevant fata de situatia Romaniei.

    Daca ai fi verificat stirea, ai fi vazut ca sefa pompierilor (lesbiana fiind) si-a cerut scuze pentru hartuirea sexuala, si a mentionat ca aceasta nu este permisa de regulament.

    Cu alte cuvinte nu e nimic decat o furtuna intr-un pahar cu apa.

  35. machiavellian spunea...

    Asa, deci sa inteleg clar:

    In fiecare zi cand mergi pe strada, te uiti la cinematograf, sau pur si simplu stai in parc, cineva vine in fata ta si iti spun "sunt mandru sa fiu heterosexual", "nu am destule drepturi" desi le are, "

    "Daca ai fi verificat stirea, ai fi vazut ca sefa pompierilor (lesbiana fiind) si-a cerut scuze pentru hartuirea sexuala, si a mentionat ca aceasta nu este permisa de regulament."

    Asa, deci daca eu maine te scot in strada, te oblig sa asisti la o parada "heterosexuala" in care trei femei isi plimba vulvele rase ca la carte si desfacute pe la nasul tau te multumesti cu niste "scuze". A, si cum era cu consimtamantul? Si ce mama dracului de "hartuire sexuala"?

    "oricum nu e un caz relevant."

    Ba da, este un caz foarte relevant.

    1) si lgbt discrimineaza, si inca cum.
    2) iti pica teoria cu "unde avem drepturi nu sunt parade".

  36. machiavellian spunea...

    http://www.massresistance.org/docs/events05/love_won_out/index.html

    Alt caz in care nici un minoritar nu discrimineaza pe nimeni si autoritatile isi fac treaba pentru care sunt platite.

  37. Anonim spunea...

    @Machiavellian, unde e parada aia ca veau si eu :D

  38. Radu Iliescu spunea...

    Mnoa, poponautule, dar ce citesc eu pe aici, tu ameninti pe altii cu sodomizarea? Bre, tu nu remarci ca nimeni nu-ti baga pe gat vreo femeie, ca toata lumea iti respecta optiunile, atata vreme cat le practici in dormitorul tau personal? Asta e reactia ta, dracane, ameninti cu sodomizarea?

    Mnoa, acuma sa nu te superi daca radem de tine, dar nu izbutesti sa sperii pe nimeni. Cum sa zic, tu NU ESTI BARBAT. Nu stii nici macar cum sa te porti cu o femeie, n-ai invatat inca sa respecti ceea ce este diferit de tine (fundamental, cum este femeia, si nu la nivel optional), si nu stii sa asumi dimensiunea masculina in ceea ce are ea definitoriu in raport cu femeia.

    Cum, mai, fataraule, si tu ne ameninti pe noi ca ne violezi? Hai ca esti complet scarbos...

  39. Administrator spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  40. ho spunea...

    Dupa cate vad singurul vostru argument este mistocareala. dar daca va raspunde omul cu aceeasi moneda, imediat se umfla tarata heterosexuala in voi.

    trebuie sa invatati sa va controlati aceste iesiri demne de regnul animal. dar tine-ti de mana sotia numai in dormitorul personal, spune-i ca o iubesti numai in dormitorul personal, sarut-o numai in dormitorul personal, cere-i mana numai in dormitorul personal, flirteaza numai in dormitorul personal si lista ar putea continua.

    cand tu o sa iti tii sentimentele numai pentru dormitorul personal, abia atunci ai avea o oarecare legitimitate sa contesti parada gay.

    eu de ce sa nu am voie sa imi tin prietenul de mana pe strada, iar tu da? e strigatoare la cer nedreptatea asta, dar pentru voi e indreptatita de Biblia.

    stiti ce e biblia pentru voi ? UN FETISH pe care il agitati in ochii prostilor. dupa cum am mai spus-o, statul roman nu se conduce dupa scripturi, ci dupa constitutie.

    daca nu va convine, fugutza in Iran, Rusia, Sudan, Ghana sau Congo. Acolo homosexualitatea este pedepsita, iar homosexualii prinsi risca chiar uciderea. Pe de alta parte tot acolo libertatea este mereu pusa la grea incercare, jurnalistii sunt haituiti, oponentii politici-redusi la tacere.

    Dar mai au ceva in comun aceste tari : Sunt un RAI RELIGIOS.

    Ce mai asteptati, chiar o sa propun la Accept sa facem o cheta sa va luam bilete de avion, unde va doreste inimioara (cu conditia sa fie o tara unde religia este de stat si care se conduce dupa Biblie/Coran/Torah si nu dupa Constitutie.

    Poate nu m-am facut inteles, paradele gay vor continua pana cand va fi evident pentru toata lumea ca a fi gay e ceva normal, pana cand homosexualitatea va fi din toate punctele de vedere privita la fel ca heterosexualitatea, practic PANA CAND LUMEA VA IGNORA EFECTIV PARADA GAY. Nu sa-i placa, nu sa protesteze, sa o ignore. Atunci motivul nostru de protest va disparea

    In orice caz, gay-ii nu sunt de vina ca:

    salariul tau este prea mic
    penisul tau este prea mic
    sotiei/prietenei tale i-a intarziat
    romania e o tara condusa de nulitati
    saracia este omniprezenta
    romania e mult in urma statelor dezvoltate
    iti cade parul
    faci burta
    nu sunt locuri de munca

    NU EU SUNT DE VINA PT TOATE ASTEA! S-a inteles?

  41. ho spunea...

    de ce sunteti atat de ipocriti? Voi nu faceti sex anal? Multi dintre heterosexuali fac sex anal, si mai multi isi doresc asta. asa ca rade ciob de oala sparta.

    Insa caracteristica de obsedat sexual va apartine in totalitate, voi cand vedeti doi gay va ganditi doar la sex, ca niste animale bolnave ce sunteti. faza e ca o relatie gay inseamna mult mai mult decat doar sex si nu poate fi redusa doar la atat.

    "Some research suggests that one in four heterosexuals(adica un heterosexual din patru) has tried anal sex and for one in 12, it is an occasional or episodic practice. Other surveys suggest that seven times as many women as gay men engage in anal intercourse, a figure reflecting the greater overall heterosexual population."
    conform Wikipedia, respectiv
    http://en.wikipedia.org/wiki/Anal_sex

    Deci atat timp cat si heterosexualii fac sex anal, cum indraznesti sa vii si sa-mi spui ca sunt impotriva naturii? LIKE WHAT THE FUCK? EXISTA IN NATURA, IL PRACTICA HETEROSEXUALII, Dar numai gayii sunt de vina. Sunteti niste fiinte umane deplorabile daca pe asta va bazati ca sa ne interziceti noua egalitatea.


    In concluzie, sexul anal nu e o practica exclusiv homosexuala, asa ca nu mai mancati turkish delight

    Rade ciob de oala sparta ;))

    JOS HOMOFOBIA

  42. Diana spunea...

    Pentru village voice:
    Eu personal nu am avut rabdarea sa iti citesc toate mizeriile, e prea mult venin si tampenie pe mm patrat.
    Dar merita sa mai imi pierd cateva secunde din existenta ca sa iti spun ca exista chiar pe acest blog cea mai meseriasha replica pe care am citit-o pana acum la adresa poponautilor:
    http://careeste.blogspot.com/2008/06/scrisoare-deschis-unui-vizitator.html

  43. ho spunea...

    normal ca nu ai citit, scumpete, de ce sa iti obosesti creierasul ala crestin-pretzios , cand poti foarte bine sa iei de-a gata ce ti se spune si sa devii curva sistemului? :))

    acum serios vorbind, eu am avut bunul simt sa citesc fiecare argument (oricat de penibil ar fi el) si ma astept ca si ceilalti sa faca la fel.

  44. Administrator spunea...

    Draga voce-sateasca, nu stiu de ce ii dai atata in sus si in jos cu presupusul nostru "crestinism" si fetisul biblic. Machiavellian e un ateu inveterat, eu sunt departe de a ma putea numi crestin ori avraamic (da, da, nu ma ghidez dupa nici una dintre cele trai carti enumerate de tine), iar Radu e un credincios pe care categoriile matale nu l-ar putea in veci incadra sau percepe. Capisci?

    Crezi ca o critica a homosexualitatii poate veni doar de pe pozitii crestine ori religioase? Fa-ma sa rad. Te rog. Iti demonstrez in cativa pasi simpli cum poti sa iti trec homosexualitatea -ca banal concept- prin furcile caudine ale mai multor sisteme filozofice, occidentale sau orientale. Are rost sa imi pierd timpul?

    E foarte usor sa te aperi aruncand in van praf in ochi cum ca am fi imbecili. Singurul imbecil esti tu. Si iti spun drept, in toate heterosexualitatea mea, nu ma tenteaza nici macar fundul unei femei. Si hai sa te amuz, din nou: homosexualitatea nu e normala.

  45. ho spunea...

    scumpule ideea e ca atat timp cat exista cupluri hetero care fac sex anal, tu nu ai absolut nicio autoritate morala sa ma judeci.

    si psihiatrii si psihologii sunt de acord in privinta faptului ca HOMOSEXUALITATEA NU E O BOALA.

    Get over it.

  46. Administrator spunea...

    Deplasare de la problematica, dragul meu. Stai sa verificam validitatea logica a argumentului invocat de tine "atat timp cat exista cupluri hetero care fac sex anal, tu nu ai absolut nicio autoritate morala sa ma judeci". Hai sa iti dau altul, la fel de "bun", in contrapartida "Atata timp cat exista cupluri homo care militeaza pro-nazism, tu nu ai nici o autoritate sa judeci nazistii". Ti se pare logic?

    Si da, exista cupluri gay de neonazi, dupa cum o serie de nazisti celebri au fost nazisti (Ernst Roehm iti spune ceva?).

  47. ho spunea...

    Buuuun.

    Atunci conform logicii tale, esti un bulangiu :)

    Daca cei ca tine se ard in cur si le place, chiar daca tie personal nu iti place, eu am tot dreptul sa afirm ca heterosexualii si-o ard la poponet

    ca sa nu mai zic ca se holbeaza ca niste cimpanzei la fundul femeilor.

    it's all a matter of perception, but being a christian and all, it must be hard for you to distinguish nuances. all is black and white for you pussy-lickers

  48. Administrator spunea...

    Bai poppnel, ti-am mai spus ca sunt departe de a fi crestin. Daca tu vrei sa o tii pe a ta, asta e.

  49. ho spunea...

    da ai dreptate. oricum believe me urasc etichetele mai mult decat oricine.

    insa cei care comenteaza aici sunt in majoritate crestini. si principalul argument al acestor homofobi este biblia.

    este trist ca exista si oameni care teoretic nu au fost spalati pe creier de preoti/biblie, dar iata ca au fost spalati pe creier pe alte cai (parinti,familie, societate).

    in orice caz, iti garantez ca homofobia este dobandita, si deci, poate fi schimbata.

    este incredibil cum puteti suci logica, pentru a se conforma argumentelor voastre PUERILE.

    dupa cum am aratat mai sus, conceptul de normal/anormal evolueaza o data cu timpurile. si se pare ca a venit timpul ca homosexualitatea sa fie privita ca normala.

    in orice caz, homofobia nu este o caracteristica dezirabila in conditiile in care romania e membra UE. e grav ca o institutie din afara trebuie sa ne impuna noua cum sa ne tratam proprii cetateni,dar asta nu face decat sa demonstreze cat de penibili suntem.

    in plus, doar pentru ca tie personal iti provoaca repulsie, asta nu inseamna ca e neaparat anormal sau intr-adevar scarbos. ai fost manipulat de mic sa consideri "el + ea = love " normal, dezirabil, dragoste iar "el+el= love" ceva scarbos, ultra-sexual, si de nedorit.

    asta nu inseamna neaparat ca reflexele pe care ti le-ai format de mic copil sunt si corecte sau morale.

    inca ceva, nu inteleg de unde atata ura inversunata impotriva comunitatii gay. V-a violat vreunul in zona Herastrau/Parcul Operei? Hai, fiti sinceri.

    la cate probleme sunt in Romania (violenta in familie, saracie, incest, BLA BLA) de ce va gasiti sa ostracizati cea mai vulnerabila categorie, care inca nu este complet aparata de lege, si anume GAY PEOPLE?

    WE ARE PEOPLE TOO! WE ARE RIGHT HERE! Like wtf, credeam ca e evident, cu toate paradele astea:)

  50. Administrator spunea...

    Pe toti Zeii. Vad ca ai devenit mare expert in drept comunitar. Vrei sa iti povestesc cum in ultimele dezbateri din cadrul Consiliului s-a renuntat la ideea de recomandare catre statele membre de a incrimina/condamna homofobia? Sa iti povestesc cum state membre, mai occidentale si avansate ca noi, au in insasi Constitutia tarii prevederi care interzic casatoria/parteneriatul intre persoane de acelasi sex?

    Hai sa te amuz cu dreptul comunitar inca un picut. Tratatele de infiintare si functionare ale CE sunt tratate cu caracter mercantilo-economic. UE este un cadru de functionare ai celor trei piloni, nefiind dotata cu personalitate juridica. Pana in ziua de azi, UE nu a ratificat Carta Europeana a Drepturilor Omului (probabil dupa Lisabona). UE nu se preocupa si nu se poate preocupa (juridic vorbind) de drepturile matale. Ma pui sa caut exact prevederile ce stau la baza constructiei europene?

    Si apropos ... ai vreun studiu care sa demonstreze ca homofobia nu e innascuta? Iti gasesc si eu studii care sa iti demonstreze ca homosexualitatea nu e innascuta. De ce ale tale ar fi mai veridice decat ale mele, avand in vedere ca ambele respecta metodologia stiintifica?

    Da, teoria mutabilitatii in domeniul eticii este destul de veche. Cu frangerea paradgimelor morale, schimbarea normelor si axiologiei oficiale. Stiu. Multumesc frumos ca aduci in discutie teorii expirate odata cu "revolutionarii" din mai '68. Nu prea esti la curent cu dezbaterile din lumea academica, nu?

    UE poate impune foarte greu cum sa iti tratezi proprii cetateni, avand in vedere cateva principii de drept comunitare, elaborate de CJE, ca de exemplu: principiul proportionalitatii, principiul imputernicirii speciale limitate. Ajunge?

    Nu arunca discutia pe un teren pe care nu esti sigur ca il ai la mana. Logica e una singura. "Organonul" foloseste tuturor care stiu sa citeasca.

  51. ho spunea...

    pana la urma, UE face ce ii impune lobby-ul. asa ca nu stiu cum sa iti spun, atat timp cat gay people se pricep sa isi impuna agenda, si atat timp cat UE ramane o institutie umanista, nu vad cum niste ultra-conservatori si extremisti religiosi uniti sub stindardul homofobiei isi vor impune propria agenda retrograda.

    tu ai idee cati homosexuali sunt in parlamentul UE? Mult peste media pe tari, daca te uiti la cati membri are InterGrupul pt Gay si Lesbiene. Asta dovedeste ca sunt niste oameni capabili si mai destepti decat media IN YOUR FACE.

    doar pentru ca folosesti niste termeni sofisticati, pentru niste argumente banale nu inseamna ca esti un om sofisticat, ci doar ca esti arogant, ca majoritatea heterosexualilor.

    ma bucur ca aceasta auto-suficienta incepe sa fie zgaltaita.

    observ ca raspunzi doar la argumentele care iti convin. which really says much about you. dar whatever...

    nu poti sa imi schimbi mie natura, la fel cum nu poti sa iti schimbi tie culoarea pielii, si ti-am spus mai sus de ce( exista multi fosti-fosti homosexuali care sustin ca terapia mai mult rau le-a facut).

    tot nu ai raspuns ce motiv ai avea sa te legi de o categorie vulnerabila, cum ar fi gay people, in loc sa te preocupe probleme cu adevarat importante, si mult mai grave ca incestul, violenta in familie, exploatarea copiilor, abuzul sexual?

    de ce oare te simti mare si tare cand dai in oameni care nu se pot apara deocamdata?

    asta e inuman, asta faceau si nazistii. de ce ii transformi pe homosexuali in "dusmanii poporului"? iti reamintesc ca activitatea preferata a securistilor comunisti era sa vaneze homosexuali si sa ii bage fie in spitale de nebuni, fie sa ii oblige sa colaboreze cu serviciile secrete comuniste.

    sa stii ca e un fapt demonstrat ca cei mai mari homofobi (nu toti homofobii, ci doar aia foarte inraiti) au de fapt pulsiuni homosexuale pe care incearca sa si le ascunda. Esti familiar cu citatul "what we hate most about our enemies is that very trait that we can find in ourselves"?

    iata un citat relevant:

    In Dr. Gerard Leleu and Alon Gratch’s book (both authors are male, a psychiatrist and a former Christian priest, now working as a clinic psychiatrist) “If men would talk”, they give their opinion on homophobia. Here is a short excerpt of the book:
    “Those who provoke your irritation and your strongest hate, are many times those who represent you best – they have that very personality trait that you also have and try to keep hidden, but you are asked to observe it, to reflect upon it, to heal it. All souls in all times organized things in this manner. Those “others” whom you judge harshly and noisily, are the ones who embitter your own hurtful wound, your defensive acknowledgment that you are looking at parts of yourself, about which you discover that need readjustment. When these traits are found in another person and release this reaction in you, thank that person, because he or she is offering you the gift of self-examination.”


    sunt nevoit sa te rog sa raspunzi la fiecare contra-argument, nu doar la cele pe care le poti demonta usor, si cu multa aroganta.

    drepturile omului niciodata nu vor fi "debatable". este strigator la cer ca urasti o intreaga categorie de oameni doar pe baza preferintelor lor sexuale, fara a lua in considerare altceva decat relatia lor sexuala, cand stii foarte bine ce valori a dat si continua sa dea cultura gay.

  52. Administrator spunea...

    De ce ti-as raspunde la fiecare argument, avand in vedere ca tu ai evitat sistematic acest fapt privitor la argumentele mele?

    Nu incerc sa par sofisticat. Nu consider o trasatura neaparat dezirabila faptul de a fi sofisticat, dupa cum nu e dezirabil nici a fi simplu sau simplist.

    Eu iti explicam ca, in sine, UE nu poate avea o forta juridica, avand in vedere faptul ca UE nici macar nu este o organizatie internationala dotata cu personalitate juridica. Daca vorbim despre Comunitatile Europene, da. Dar ele au doar puterile coercitive oferite de tratate, mai precis puteri in domeniul economiei, comertului, energiei si mult prea putin in domeniul drepturilor omului. Uite, de exemplu se considera la nivel general in UE ca e dreptul femeii sa dispuna de propriul corp, prin avort. Irlanda nu recunoaste acest drept, interzicand avortul, iar in Italia o proportie covarsitoare a medicilor ce lucreaza pentru Statul Italian refuza sa indeplineasca o astfel de sarcina. Cu tot lobby-ul politic si social, nimic nu s-a putut si nu se poate intreprinde. Exista principiul suveranitatii statale.

    Homosexualii aceia sunt in Parlament datorita competentei lor sau datorita "discriminarii pozitive" si datorita faptului ca e extrem de "trendy" si de "cool" sa trimiti homosexuali acolo pentru a arata cat de deschis la minte esti tu?

    Cat despre proportia "conservatorilor" si extremistilor religiosi, regret sa te dezamagesc, dar eurogrupul dominant in Parlamentul European este cel al Popularilor, cu o puternica agenda crestina si usor conservatoare, reclamandu-se la dreapta polului politic.

    Acum, revenind la faptul ca daca eu critic homosexualii sunt pasibil de homosexualitate latenta, acesta e un sofism execrabil. Daca tu critici homofobii, esti un homofob latent? Daca cineva critica incestul -cum faci si tu- este un incestuos latent? Ai pulsiuni incestuoase pe care le ascunzi? Cam subreda ideea, daca o analizezi.

    Cat despre multi fosti-fosti-homosexuali care spun ca le-a facut rau tratamentul, da, sunt de acord. Dar sunt si multi fosti homosexuali care spun ca le-a facut bine. Pe care sa ii credem? De ce adevarul unora ar fi mai presus de al celorlalti?

    Cat despre o categorie slaba pe care eu o atac frontal, e un sofism la fel de uratel. Eu nu atac homosexualii, nici macar homosexualitatea. E un fenomen care exista si cu care m-am obisnuit. E treaba voastra, in definitiv. Pe mine ma exaspereaza militantismul activ si virulent (chiar si sub forma de lobby) al acestui segment de populatie.

    Daca cineva ataca un segment defavorizat al populatiei, minoritar. Sa zicem ... fascistii. Nu poti nega ca nu sunt "discriminati", ca nu sunt "persecutati" si nelasati sa isi exprime ideile (oricat de imbecile ar fi). Poate si ei s-au nascut fascisti, mai stii? :D

    Ai studiat cam putin UE. Iti zic doar atat. UE a clacat foarte urat, in multe cazuri mai fatise decat acesta. Cat despre intangibilitatea Drepturilor Omului ... de ce nu ar fi "debatable"? Sunt o constructie umana, o constructie etica a unei perioade. Chiar tu spuneai ca tabu-urile si regulile morale, respectiv paradigma axiologica, se schimba odata cu trecerea vremii. Drepturile Omului isi au radacina in contractualismul secolelor XVIII-XIX. Poate nu mai sunt valide sau de actualitate?

    De ce, de exemplu, tabuurile biblice sau religioase sunt schimbabile, iar cele juridice nu? As fi chiar tare curios sa analizam problematica aceasta fie filosofic, fie juridic. E clar ca si tu sustii doar ce iti convine.

    Te rog si eu sa imi raspunzi punctual :D

  53. ho spunea...

    nu are rost sa despic firul in patru dar am specificat ca doar homofobii inraiti care au o obsesie in a combate "militantismul homosexual". la fel ca orice categorie "inraita".

    de exemplu directorul de scoala care ii injura pe ministrii care iau mita, dar care accepta el insusi mici atentii. sau taximetristul care ii injura pe soferii grabiti, dar care incalca reguli rutiere cu nemiluita, profesorul care este impotriva trisorilor, dar care la BAC isi lasa elevii sa copieze, presedintele care ii uraste pe corupti, dar el insusi sponsorizeaza o pleiada de Regi ai Asfaltului, fumatorii care sunt impotriva fumatului in locuri publice , dar care fumeaza pe rupte si exemplele ar putea continua.

    cat despre discriminarea pozitiva, in cazul comunitatii gay, ea nu e reglementata dpdv legal,sau este de data foarte recenta adica nu exista "cote gay" , la fel cum exista de exemplu "cote rasiale". momentan.

    in orice caz, actuala generatie de politicieni gay NU A PRINS DISCRIMINAREA POZITIVA. Dovada faptul ca majoritatea au recunoscut ca sunt gay dupa ce au intrat in Parlament, nu au intrat acolo DEOARECE AU RECUNOSCUT CA SUNT GAY.

    Exceptie face deputatul transexual Vladimir Luxuria, insa este un caz rarissim.

    cat despre drepturile omului, m-am referit la drepturile omului ca si concept. Continutul lor o fi dezbatut, dar existenta lor nu poate fi dezbatuta (adica nu e moral sa o dezbati).

    Si o data ce homosexualitatea va intra in aceasta notiune, greu , daca nu imposibil va fi sa o scoti de acolo.

    ca sa nu mai spun ca am citit undeva, ca UE nu are voie niciodata sa actioneze in sensul restrangerii drepturilor.

    Cu alte cuvinte daca consideram ca constitutia era a priori de partea homosexualilor (in unele tari specificandu-se termenul de sot, fara referire la sex), atunci modificarile aduse sunt profund neconstitutionale, si orice cetatean cu bun simt ar putea sa conteste decizia la CEDO.

    cred ca esti de acord ca tendinta UE este de a-si baga nasul tot mai adanc in treburile nationale. Nu spun ca asta e bine sau rau, spun doar ca pentru comunitatea gay din romania asta e DIVIN.

    oricum in curand UE va fi o organizatie cu putere juridica.

    dar deja ne-am indepartat de la subiect. ideea e ca homosexualii merita drepturi egale si ca homofobia este o trasatura de care trebuie sa scapi.

    PARTENERIATE GAY PENTRU LUCA SI MATEI!!!

  54. Administrator spunea...

    "ideea e ca homosexualii merita drepturi egale si ca homofobia este o trasatura de care trebuie sa scapi."

    Da? Homosexualii au drepturi egale. La fel ca orice cetatean al tarii, au dreptul sa se casatoreasca cu persoane de sex opus. Cu aceeasi moneda, iti raspund ca lipsa de logica si ipocrizia este o trasatura de care trebuie sa scapi.

    La urma urmei ... care e legitimitatea ta morala de a judeca trasaturile mele de caracter? Daca eu nu am nici una de a le critica pe ale tale, fii sigur ca nici tu nu ai.

    Anti-nazistii inraiti, de fapt, sunt nazisti? Urat din partea ta. Te rog sa spui asta victimelor Holocaustului. Anti-incestuosii inraiti sunt niste incestuosi latenti? Tare urat din partea ta.

    Dragul meu, discriminarea pozitiva e o notiune care exista inca din anii '60-'70. Nu poate fi reglementata juridic. Fiindca incalca niste principii clare de drept. Eventual ea poate fi dezirabila social. Nu juridic.

    De ce nu e moral sa dezbati Drepturile Omului? E moral, insa, sa dezbati Biblia? Urat. Tare urat.

    Vezi, logica ta e usor redundanta si se blocheaza deseori. Nu ai ce face cu astfel de aporii. Trebuie sa mai inveti.

    Ca un om de aceeasi varsta cu tine, iti spun sincer ca o carte nu iti face mult rau. E mult mai util sa citesti decat sa faci pe regina sau sa faci apologia sexului anal. Numai bine ;)

  55. ho spunea...

    Like WTF? parca ziceai ca nu esti crestin. In fine Biblia poate fi dezbatuta intr-un stat de drept, la fel si drepturile omului.

    cu diferenta ca dezbaterea asupra drepturilor omului chiar conteaza si are mai multa importanta decat dezbaterea unei colectii de legende si snoave menite sa manipuleze.

    homosexualii nu au drepturi egale, inca. rationamentul tau este evident fals, si lipsa de logica consta in faptul ca homosexualii nu vor sa se casatoreasca cu o persoana de sex opus, deoarece prin insasi definitia lor sunt gay, deci atrasi de acelasi sex. In concluzie, este natural pentru ei, o data ce acceptam ca

    nu reprezinta o boala mintala sau un pericol social, sa doreasca sa fie tratati in fata legii si a societatii la fel ca un cuplu hetero, lucru care nu se intampla.

    Repet, homosexualii vor parteneriate gay in primul rand pentru a fi cu un pas mai aproape de egalitate, in ochii celor din jur, pentru a fi vazuti asa cum sunt (normali) de cei din jur, pentru a putea sa isi afiseze dragostea in public, etc.

    Dar banuiesc ca unui fanatic ca tine, daca ii e lui bine si frumos, nu se mai gandeste ca altii se spetesc protestand si muncind pentru egalitate, pe care teoretic toti ar trebui sa o avem din nastere.

    You disgust me!

  56. Administrator spunea...

    Frumos rationament. Daca apar Biblia, inseamna ca sunt crestin? Daca tu ii aperi pe tibetanii impuscati de chinezi, esti tibetan?

    La fel iti pot spune si eu ca o carte sacra valoreaza mai mult decat gargara unor contractualisti frustrati ce au conceput Drepturile Omului din pasiune egalitarista si teama de aristocratie. Aaaa, da, am uitat. Tu esti depozitarul valorilor cosmice si tu hotarasti ce e bun si ce e rau. Ce e fals si ce e adevarat.

    Cat despre egalitate juridica. Bun, sa zicem ca o obtineti. Dar cea sociala e aproape imposibila. Normal ca nu o sa te bat, nu o sa te persecut, nu o sa fac nimic impotriva ta. Dar statul si nici o lege nu ma poate opri sa fiu dezgustat de tine. Statul nu are nici un drept in a-mi spune mie si societatii ce trebuie si ce nu trebuie sa imi placa. Exista marginalizare sociala si va exista mereu. Obisnuieste-te cu asta.

    Nu sunteti singura categorie marginalizata de societate. Uite, copiii emo au drepturi extrem de identice (daca imi e permis) cu restul populatiei, insa asta nu inseamna ca nu sunt priviti cu dezgust sau nu sunt marginalizati. Statul nu are ce sa faca

    Nici mie nu imi convine cand pe strada striga manelistii sau houserii dupa mine: rocker pletos si nespalat. E o prezumtie falsa din partea lor. Sunt marginalizat? Asa, si?

  57. ho spunea...

    believe me, am prieteni si emo si rockeri si la faza asta chiar sunt de acord. fiecare ar trebui sa fie lasat sa isi aleaga ce stil de viata pofteste si sa il traiasca cum il taie capul, atat timp cat nu incalca codul penal.

    pe de alta parte si eu am fost rocker, dar m-am maturizat intre timp:P asta nu inseamna ca nu am ramas prieten cu o groaza de prieteni rockeri.

    cat despre emo, nici nu ai idee cat de buni sunt la pat.

    dar sa nu ne departam de la subiect.

    tu spre deosebire de mine, ai avut norocul sa poti alege. dar eu chiar nu am ales sa fiu homosexual. nu spun ca nu imi place sau ca e indezirabil teoretic sa fii gay.

    dar intr-o tara ca romania clar nu as fi ales sa fiu gay.

    deci fii fericit ca tu ti-ai ales stilul de viata si nu te-a ales el pe tine si invata sa te pui si in pielea altuia inainte sa il judeci.

    PS: daca nu iti place cum te trateaza lumea pt ca esti rocker, atunci nu generaliza comportamentul, si nu fi tu urmatoarea veriga urandu-i pe bietii emoisti.

    doamne fereste, vrei sa ai vreunul pe constiinta?

  58. machiavellian spunea...

    "Deci atat timp cat si heterosexualii fac sex anal, cum indraznesti sa vii si sa-mi spui ca sunt impotriva naturii? "

    Auzi, cand inveti sa citesti alfabetul latin sa ne spui si noua. Am verificat "sursa" ta wikipedia. Hai sa vezi amuzament. Cica sursa ar fi:

    ^ Anne-Christine d'Adesky, Expanding Microbicide Research in amfAR Global Link - Treatment Insider; May 2004

    Asa, revista Treatment Insider 2004, Mai 2004 e aici:

    http://web.amfar.org/treatment/TI/EN0504.pdf

    Dar, din pacate, nu exista statistica ta, nu exista "anal" in tot cuprinsul articolului si nu exista nici macar un articol scris de Anne-Christine d'Adesky. Hai, mai incearca, poate data viitoare esti mai credibil.

    "faza e ca o relatie gay inseamna mult mai mult decat doar sex si nu poate fi redusa doar la atat."

    Ti-am mai spus si pe blogul lui Bogdan Stanciu: cat timp blogul tau este 90% SEX, tu esti singurul care papa rahat aici.

    "Atunci conform logicii tale, esti un bulangiu"

    Nu, doar esti prost. Si stii care e culmea culmilor? Ca o cunoscuta de-a ta din Bucuresti spunea ca esti printre putinii oameni "destepti" si care "citesc", dar tu habar n-ai de logica elementara de clasa a IX-a.

    "dupa cum am aratat mai sus, conceptul de normal/anormal evolueaza o data cu timpurile. si se pare ca a venit timpul ca homosexualitatea sa fie privita ca normala."

    Mda, din pacate, daca ai fi studiat putina istorie, ai fi observat ca aceste momente cu "homosexualitatea normala" au coincis cu sfarsitul unor epoci. Al naibii coincidenta, nu? ;)

    "in plus, doar pentru ca tie personal iti provoaca repulsie, asta nu inseamna ca e neaparat anormal sau intr-adevar scarbos. ai fost manipulat de mic sa consideri "el + ea = love " normal, dezirabil, dragoste iar "el+el= love" ceva scarbos, ultra-sexual, si de nedorit."

    Da, da, si pe blogul tau imparti floricele.

    "tu ai idee cati homosexuali sunt in parlamentul UE? Mult peste media pe tari, daca te uiti la cati membri are InterGrupul pt Gay si Lesbiene"

    Normal ca ajung acolo. Toate rebuturile ajung in PE. Daca ar avea chiar capacitatile necesare ar ajunge cercetatori, avocati, sau oameni de afaceri de succes cu un salar de 100 de ori mai mare. Ce sa-i faci, nu le poti avea pe toate. ;)

    "HOMOSEXUALITATEA NU E O BOALA"

    Consens exista in capul tau doar. Spune-i psihiatrului tau sa-ti mareasca doza de Risperidona, ca episoadele psihotice incep sa-ti reapara.

    "acum serios vorbind, eu am avut bunul simt sa citesc fiecare argument"

    Daca ai fi avut bunul simt sa eviti scatofilia, te-ar fi citit si Diana, probabil. Dar, ce sa-i faci, nu poti fi si ghei si fara limba-ntre buci.

    "xista multi fosti-fosti homosexuali care sustin ca terapia mai mult rau le-a facut"

    Si de la tetracicline poti face suprainfectie cu ciuperci. Mare scofala, argumentul tau n-are nici o valoare.

    "sa stii ca e un fapt demonstrat ca cei mai mari homofobi (nu toti homofobii, ci doar aia foarte inraiti) au de fapt pulsiuni homosexuale pe care incearca sa si le ascunda."

    Muahahahahahahahahahahahah. Deci in lumea musulmana avem 1,2 miliarde de homosexuali. Hai ca esti amuzant. Si sa inteleg ca tu esti nazist fiindca critici cu acerbie pe nazisti? :)

    "drepturile omului niciodata nu vor fi "debatable"."

    Cum sa nu? Chiar tu ziceai mai devreme ca etica "se schimba".

    "de exemplu directorul de scoala care ii injura pe ministrii care iau mita, dar care accepta el insusi mici atentii. sau taximetristul care ii injura pe soferii grabiti, dar care incalca reguli rutiere cu nemiluita, profesorul care este impotriva trisorilor, dar care la BAC isi lasa elevii sa copieze, presedintele care ii uraste pe corupti, dar el insusi sponsorizeaza o pleiada de Regi ai Asfaltului, fumatorii care sunt impotriva fumatului in locuri publice , dar care fumeaza pe rupte si"

    Stai ca nu inteleg. Rezulta de undeva ca daca directorul de scoala e inrait impotriva mitei lui Nastase va lua el mita? Sau iar trebuie sa te trimit la clasa a IX-a?

    "nu exista "cote gay" , la fel cum exista de exemplu "cote rasiale". momentan."

    Din fericire. Ca doar egalitatea de sanse ar fi trebuit sa se refere la toti au acelasi drept pentru o slujba, nu eu am drepturi in plus ca-s popo, nu?

    "dar deja ne-am indepartat de la subiect. ideea e ca homosexualii merita drepturi egale"

    Homosexualii AU drepturi egale. Sa afirmi contrariul e doar o minciuna sfruntata.

  59. ho spunea...

    crede-ma as da orice ca societatea sa ma perceapa cum ii percepe pe rockeri.

    nu cred k a fost batut vreunul la parada bikerilor!

    si nu cred k s-a luat cineva de voi cand mergeti in vama veche!

    apropo, eu mi-am inceput viata de gay cu un rocker beat din vama veche acum vreo 5 ani la Stuff Stock:) nu dam nume:P

  60. Administrator spunea...

    Mai poponel, mie imi place sa fiu rocker si ma amuza cand se iau cocalarii de mine. Iti garantez ca "rockerii" mei nu ar fi buni la pat pentru tine. Asta mai ales fiindca sunt black-metalisti furiosi care te-ar rupe in bataie. Eu sunt un baiat tolerant si nu am treaba cu tine. Prefer sa te combat la nivel ideatic si sa ma amuz de redundanta logicii tale.

    Nu vreau sa aflu cat de bun e la pat un EMO. Imi e destul ca e un putoi pricajit si deprimat. Singurul lucru pe care vreau e ca parintii lor sa le traga o bataie. Poate le vine mintea la cap.

    Tu stii cat de buna e o lesbiana la pat? Ar trebui sa incerci ca doar ramane intre voi, astia gay :D

    Uite, eu am fost batut de maghiari fiindca purtam un tricou cu "Basarabia, pamant romanesc". In tara mea. In orasul meu. Ce am facut? Mi-am sters sangele de pe fata, m-am ridicat si am sperat sa ii gasesc si eu odata singuri pe strada. Nu m-am dus sa urlu pe toate gardurile cat de discriminat sunt eu, desi stiam exact ce mecanisme penale pot activa. Termina cu schelalaitul si vezi-ti de viata ta. Fii barbat, chiar daca esti gay.

  61. ho spunea...

    uite aici articolul, cu link la studiu:
    http://www.slate.com/id/2126643/
    esti atat de destept, incat te face google:P dar vai, este chiar un site crestin care ia atitudine fata de tinereii heterosexuali care se f*t in cur:))

    deci dak eu sunt impotriva naturii, si heterosexualii sunt impotriva naturii, chiar daca nu fac toti sex anal. pentru ca nu toti gayii fac sex anal dar toti sunt considerati contra naturii.

    blogul meu a inceput prin a fi 90% orice altceva decat sex, dar acum m-am prins ca principalul motiv de ura al romanilor verzi este faptul ca unii dintre gay fac sex anal.

    asa ca trebuie ca acesti oameni sa fie obisnuiti cu imaginea unor barbati care fac sex anal, ca sa nu mai aiba nici un motiv de suparare.

    si in orice caz, eu nu am pretentia ca reprezint comunitatea gay. eu ma reprezint pe mine, dar in acelasi timp sunt foarte dezamagit atunci cand cineva se ia de ai mei . poate e cam greu pt tine sa intelegi, dar totusi incearca.

    INCA CEVA ,

    SFARSITUL ANTICHITATII, ADICA DEZASTRUL LUMII ANTICE SI INCEPUTUL EVULUI MEDIU (INTUNECAT ) A COINCIS CU DEZVOLTAREA FARA PRECEDENT A CRESTINISMULUI.EVUL MEDIU A INSEMNAT CHIAR CEA MAI PROLIFICA PERIOADA PENTRU CRESTINISM. DINTRE REALIZARILE MAGNIFICE AMINTIM: INCHIZITIA, CRUCIADELE

    IN YOUR FACE PUSSY LICKER!!!!!!!

  62. Administrator spunea...

    Machiavellian nu e crestin. E ateu. Cat se poate de ateu si ne-crestin. Eu nu sunt crestin. Crezi ca ma intereseaza ce gargara imi torni despre crestinism? Chiar deloc.

    Oamenii acestia nu vor fi obisnuiti cu imaginea unor barbati care fac sex anal. Oamenii acestia vor inchide rapid fereastra, dezgustati. Eu am incercat cu cea mai mare bunavointa sa citesc si sa vad ce ai pus pe site. Dar dupa doua minute de auzit scancete si gemete dubioase, nu am mai putut. Nici nu mai intru, desi poate as fi fost interesat sa vad ce ai de spus. Nu asa faci oamenii sa fie toleranti si interesati. Asa ii scarbesti si ii indepartezi.

  63. ho spunea...

    ok postul ala nu era pt hetero oricum si da am cam sexagerat cu el. noah dak de acum incolo vrei sa intri, toate filmele porno sunt inchise si le deschizi doar dak te apuca cheful de labarit:P

  64. ho spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  65. ho spunea...

    poi nu o fi machiavellian crestin, dar a zis ca homosexualitatea a fost cauza decaderii Lumii Antice, cand colo crestinismul a aparut fix la tanc pentru Evul Mediu si a dat lovitura de gratie vechilor religii politeiste . Sa fie vreo coincidenta??? Crestinii in Evul Mediu s-au simtit cel mai bine si acolo le e locul:)

  66. Administrator spunea...

    Fii fara grija, nu le deschid. Nu obisnuiesc sa "labaresc". Exista chestii mai interesante de facut. La 19 ani, tu tot cu din astea te ocupi? Uratel.

  67. ho spunea...

    nu dar exista gay in satele si orasele mici romanesti,care din pacate chiar nu au alta alternativa. pentru ei era filmuletul ala...:P

  68. ho spunea...

    cred k am futut peste 30 de barbati la viata mea...:D ups la naiba cu promiscuitatea asta...

    pe bune acum , daca societatea ar fi incurajat sau ar fi pus presiune asupra mea sa am o relatie si as fi putut sa am o relatie (fara sa fiu huiduit dak ma tin de mana cu el pe strada) zau ca as fi facut-o. dar asa nu va mai mirati ca un gay se fute cu toata cartea de telefon:)

  69. machiavellian spunea...

    Asa, deci hai sa vedem. Ti-am cautat studiul pe care il citeaza The Slate. Pe langa faptul ca

    1) Negrii si hispanicii au mai multi parteneri sexuali decat albii-nehispanici

    si deci

    2) Implicit fac mai mult sex anal

    (deci studiul nu este relevant la o populatie oarecare aleasa aleatoriu, cum ai tu pretentia sa faci)

    avem mica problema a esantionului.

    "12,571 people (4,928 men and 7,643 women)" dintre care au raspuns abia 79%. Deci nici 10 000 de oameni. Pai, de unde pana unde tragi tu concluzii generaliste gen "o patrime dintre heterosexuali au facut sex anal". E ca si cum m-as duce maine si as intreba pe strada aleatoriu 100 de oameni (raportul de populatie e tot acolo) cat sex anal au facut si daca mi-ar spune 0 ar insemna ca nimeni nu face.

    Ti-am mai spus sa inveti sa citesti alfabetul latin, mai intai, dar n-ai vrut sa ma asculti.

    Pentru conformitate, studiul

    http://www.cdc.gov/nchs/data/ad/ad362.pdf

    Asa ca, domnule habar n-am de statistica, cand vei putea sa-mi spui care este sansa sa alegi 6 din 49 si cum ajungi la rezultatul acela, voi fi convins ca ai inteles si relevanta statistica a studiului. Pana atunci, hai pa.

    "IN YOUR FACE PUSSY LICKER!!!!!!!"

    Asta e o declaratie de prostie? Sau mai mult chiar nu poti?

  70. Administrator spunea...

    30 pana la 19 ani? Fiecare cu hobby-urile lui.

    Vrei sa incepem o discutie despre vechiile religii politeiste ale Europei? Nu ma provoca, te rog. Ala chiar ca este domeniul meu de expertiza. Ia, de exemplu, ca punct de plecare pe Imparatul Iulian "Apostatul", citeste-l si sa vezi tu, clar si limpede, daca religia lui ar fi permis raporturile homosexuale mai mult decat crestinsimul. Putem intra si in mithraism, daca vrei. In hermetismul alexandri, in cultele misterice, in religiile scandinave ori celtice (mda, aici, pidosnicii erau executati fara mari incercari de a-i aduce pe calea cea dreapta).

  71. ho spunea...

    bai faza e ca romanii si grecii considerau homosexualitatea o virtute, in multe cazuri. adik oricine stie asta, iar Iulian se distinge ca fiind printre putinii imparati despre care se stie ca nu a facut sex cu barbati.

    in alta ordine de idei

    FUCK YOU ma duc sa ma culc.

    You people don't have a life?:))

    Parerea mea e ca va luati prea in serios...pana la urma suntem toti oameni and stuff

    peace

    vise oomede! Ale mele sigur o sa fie

  72. Administrator spunea...

    Asa e. Homosexualitatea ilustreaza perfect notiunea de "virtus". Are rost sa iti explic conceptele axiologice greco-romane, pentru a sublinia de ce homosexualitatea era "tolerata", dar nu apreciata? Ma indoiesc, la fel cum ma indoiesc si de faptul ca ai pus mana pe o carte de filozofie antica sau pe o analiza socio-istorica a culturii greco-romane. Ignoranta doare.

  73. Radu Iliescu spunea...

    Zici ca ai avut "conversatii" anale cu vreo 30 de barbati? Atunci incep sa te inteleg. Esti un curv. Si, dupa cum se stie, visul de aur al curvelor este sa se aseze la casa lor, devenind femei cuminti. Se pare ca si curvii vad la fel lucrurile...

  74. Gold Investors Asia spunea...

    Radule, fara sa vreau am trecut pe pagina asta de blog plina de fecale si citind mizeriile voinicului tau ti-am aplaudat gestul de toleranta (de a-l lasa sa-si insire mizeriile), desi poate daca ma gandesc mai bine ai face un gest OMENESC (si am ales bine cuvantul) sa stergi mizeriile astea de pe blog. E pacat cum oameni care dovedesc prin ce spun ca inca au calitatea de oameni se trezesc incercand sa "argumenteze" unui cur vorbitor ca nu pe acolo ar trebui sa emita sunete. Nu va mai chinuiti sa negati ceva, chiar si evident monstruos, ci mai bine hai sa ne chinuim sa afirmam ceva cat mai tare si mai clar, prin ceea ce suntem si devenim fiecare din noi (vorbesc acum de oameni, nu de animale). Un raspuns REAL nu trebuie sa fie neaparat exterior sau zgomotos... Raspunsul la "cum anume se afirma ceva" este masura propriului nivel, intelectual, psihic si mai ales spiritual. Lucrurile sacre se apara singure, iar mizeriile proferate de poponautul vostru nu exista decat atata vreme cat cineva le ia in seama, fie si pentru un minut. Le raspund = le accept un anume nivel de existenta. Poate ca are dreptate, poate ca in epoca cantitatii si a inversarii tuturor relatiilor normale (si nu numai a relatiilor, ci chiar si a existentei umane, in calitatea si demnitatea ei) nu mai e mult pana cand "recunoasterea" lor va fi completa. Personal n-am nici o problema sa recunosc ca homosexualii exista, le neg doar orice nivel de existenta dincolo de cea mai grosiera aparenta. Si daca ar marsalui prin fata balconului meu intr-un loop perpetuu tot n-ar fi altceva decat o boare de fum negru, care nu-mi acopera din fericire nimic din vederea de ansamblu. Oferiti-le locul lor legitim, acela de excremente umane - nu le mai opuneti sacrul fiindca oricum acesta in sine le e un domeniu complet inchis (cel putin kurdistanezului asta care iti face tie Radule trafic). E posibil ca homosexualii sa capete din ce in ce mai multe drepturi, e un fapt care apare clar din tendintele pe care le vedem in jur - insa fenomenul in sine nu poate fi normal decat pentru oameni profund deranjati, indiferent de epoca in care am ajunge sa traim. Sa le lasam lor zgomotul si paradele, oricum nu mereu metoda de actiune cea mai zgomotoasa e si cea mai eficienta, nu? Si noi sa ne vedem de ale noastre in tacere, cu discretie si cu demnitate. Nu va mai speriati, orice ar obtine poponautii exista o poarta mai stramta ca un anus prin care nu vor trece niciodata. Dumnezeu ne poate pune valuri peste ochi, insa exista mereu un drum pe care il putem urma cu fruntea sus, indiferent ce materii fecale ar zace in santuri.. Priviti inainte si stati cu fruntea sus, incetati sa mai raspundeti unor provocari mizerabile! Oamenii ca popo al vostru nu au nimic de pierdut, singurul obiectiv al unei asemenea existente parca iesite miraculos din veceul corabiei lui Noe nu poate fi decat ratacirea altor oameni. Voi, NOI, avem TOTUL de pierdut!! Aratati ca scopul vostru este altul, si nu mai scrieti NIMIC mai departe. Lasati animalul sa se balaceasca in propriul rahat, raspunzand in continuare la commenturi - voi nu o mai faceti! Oricine scrie dupa mine incercand sa-l combata pe Poponetz nu va face decat sa dovedeasca ca nu are cheia unei solutii REALE pentru el insusi. Intelegeti ca oamenii ca el nu au consistenta decat materiala, nu SUNT in sens ontologic NIMIC. Vocea satului este exact ceea ce se pretinde, o voce, pe care puteti alege s-o ignorati. Nu exista protest mai eficient decat sa va TRAITI propria viata cu fruntea sus, bucurandu-va de familie, de adevarata DRAGOSTE, de lucrarea lui Dumnezeu, de toate urmele de Prezenta pe care le vedem in jur, multumindu-i de mii de ori Creatorului ca prin singura lui Vointa nu v-a adus la nivelul lui village voice al vostru, adica la stadiul de rahat bazait de muste. Nu mai fiti mustele lui, lasati-l sa se usuce si sa putrezeasca, e doar o chestiune de timp. Daca ei aleg sa protesteze zgomotos, va propun o forma subtila de protest: incetarea IMEDIATA a dialogarii si imprastierea noastra (cei care ne-am redus temporar la stadiul de muste prin atatea replici la acest post) in directii cu mai multa lumina. Nu exista forma mai buna de lupta pentru cei treji - chiar si o lupta pentru interese colective - decat supraindividualizarea propriei persoane, care aduce cu sine transformarea intregului mediu in care traim. Nu e usor, dar e o solutie REALA, in vreme ce discutiile teoretice nu sunt decat pierderi de vreme, pe un teren deja prea greu de destelenit. Sa le oprim chiar acum, si sa ne reindreptam privirea in sus, de unde am plecat. Afirmand existenta UNICA a lui Dumnezeu negam efectiv existenta a orice care I-ar putea fi asociat.
    Un weekend cu soare tuturor, fie ca lumina sa ne insoteasca pe toti!

  75. Anonim spunea...

    Scarpinandu-ma in cap ma intreb de unde pana unde un barbat care face sex anal cu o femeie e homosexual? Ca dupa definitia homosexualitatii era vorba de atractia fata de o persoana de acelasi sex, adica din punctul meu de vedere nu e de ajuns sa faci sex anal cu cineva ci trebuie sa te prinzi si de manerul lui.
    Ca dupa anumite legi sexul anal intra la sodomie indiferent de sexul partenerului e o alta poveste.
    @Radu Iliescu: am o intrebare. Citind Biblia am vazut ca pacatul Sodomei nu este clar specificat in Facerea, 19 ca fiind homosexualitate.
    Cautand apoi pe net, am vazut ca exista diverse interpretari nu toate indicand homosexualitatea ca fiind pacatul pentru care Sodoma a fost arsa. Stii cumva mai multe despre acest subiect?

  76. machiavellian spunea...

    Deci, sa vad daca am inteles bine: tie ti-au tras-o la buci 30 de barbati si tu i-ai iubit pe toti, nu?

  77. Administrator spunea...

    Pai el iubeste cartea de telefon. Fiecare cu hobby-urile lui, dupa cum spuneam. E destul de ciudata cifra de 30 ... vrei sa intri in Guiness Book?

    Mihai, faptul ca il combatem pe toate fronturile si caile nu demonstreaza faptul ca dam atentie sau nu avem o solutie pentru noi insine, ci faptul ca decenta umana impune a lovi (bineinteles, la nivelul ideilor, nu violent) naparca oriunde iti iese in cale. La mine problema pierdutului unei posibilitati e mult prea delicata pentru a putea fi abordata in contingenta cu poponel. Traditia in care ma ancorez eu nu percepe notiunea de Creator, in sine, si nici pe cea de mantuire pasiva ori penitenta. La mine "actio" este doctrina soteriologica de baza. Actiunea, lupta, nu pasivitatea. E normal ca a-l combate pe el inseamna a combate niste simple efecte materiale si nicidecum cauza ontologico-metafizca a problemei lumii moderne, insa pentru decadenta nu poate exista contemplatie, ci doar combatere.

  78. ho spunea...

    sunteti niste fiinte abjecte care jigniti fara sa aveti cea mai mica idee despre ce vorbiti. asa ca dialogul nostru se va incheia aici.

    insa din fericire nu voi fi nici primul nici ultimul gay care va contesta parerile

    cam 10% din populatie o face, direct sau indirect.

    si da, sodoma si gomora nu e despre gay e despre neospitalitate si viol.

    oricum deja ati atins cel mai de jos nivel al abjectiei unor oameni ca voi nu merita sa incerci sa le deschizi mintea, poate doar bulanul politiei va va vindeca.

    bye bye for GOOD

  79. quintus spunea...

    village people YMCA,am si eu o curiozitate(pardon,nu este nici o aluzie):
    cand ai inceput sa te simti homo?la 6,12,18,25 ani?lumineaza-ma si pe mine ,un biet hetero(cum ne ziceti voi) cum devine chestia.nici o fata nu ti-a atras atentia ,nimic,nimic?

  80. ho spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  81. ho spunea...

    toate framantarile voastre au un raspuns:
    http://gaygeneration.blogspot.com/2008
    /06/radu-iliescu-is-cunt.html


    NU te pune cu un "poponar"!

  82. machiavellian spunea...

    "poate doar bulanul politiei va va vindeca."

    Deci asta e metoda gay de a convinge pe altii de intentiile lor bune, nu? :)

    Ti-am spus eu sa vorbesti cu psihiatrul tau sa-ti creasca doza de Risperidona, n-ai vrut sa ma asculti. Ti-ar mai fi temperat elanul proletar. ;)

    Iar bulanul pentru ce vrei sa-l folosesti? Ca sa ne convingi de informatiile pe care le dai din surse pe care nu exista? Asta sa fie "democratia" gay in care toata lumea se iubeste? Bata pentru exprimarea libera a contrariului unei minciuni. Gata, m-am lamurit.

  83. ho spunea...

    satira demasca ipocrizia :)

  84. Anonim spunea...

    bun aşa, radu heiligescu hitlerovici....moarte homalăilo cei i şi a.morali....

  85. Administrator spunea...

    Draga poponel, aseara imi spuneai ca in curand UE va avea personalitate juridica. Se pare ca te-ai inselat mataluta. Astazi s-au numarat rezultatele referendumului realizat in Irlanda pentru ratificarea Tratatului de la Lisabona. Tratatul a picat ;) Pentru ca el sa intre in vigoare (deci ca UE sa fie subiect juridic de drept international public) era nevoie de ratificarea venita din partea tuturor statelor membre. Acum, UE este intr-o plina criza institutionala, nemaifiind capabila sa opereze reforma dorita. Ce mai zici?

  86. quintus spunea...

    Preamarite filozof Mangaloy,apostol al tolerantei cu voie de la UE,tu care stii atat de bine ca toate se reduc la alcool si sex iar spiritul este o vorba de dansii inventata,mai lasa-ne.Intai rezolva-ti problema cu "atacul pizdelor" si apoi,mai calm si mai barbat poate revii la intentii mai bune.

  87. Anonim spunea...

    stimate quintus. Bau!

    ps. in cheie raduiliesciană, ai o intelighenta drăcească şi satanistă. ieşti cumva poponar, alias homalău, curist, bulangiu etc, aşa cum vitejeşte i-a infierat radu tembelovici pre homosexuali?

    pss. atacul susnumitelor organe mi-l rezolv de cateva ori pe saptamana.

    psss. de ce ingurgitezi materii fecaloide?

    psss a. taci. abţine-te. tine-te pe tine

    psss b. du-te şi procreeeeează, că aşa zice gurul scientolog Absolut Traditionalist Radu Scânteiescu cum că aista ar hi scopul căsătoriei.

    te ţuc dulce pe bărbie. eventual dacă mă fac homalău, poponar, curist, bulangiu te şi violez, dar aici are radu sprinţărescu întâietate....

  88. quintus spunea...

    Preamarite filozof,se vede cum rezolvi "atacul susnumitelor organe".Ai grija sa nu iti ramana palma gravida.

  89. Anonim spunea...

    quintus, de obicei ma autosatisfac singur sau cu alte companioane feminine. cateodata ne masturbam unul pe altul. insa dupa stiinta mea, niciodata nu ai fost prin preajma mea. sa inteleg ca esti un mic voyeur pervers carele urmareste oamenii prin parcuri? daca asa stau lucrurile, spune/mi, te las sa te uiti fara nicio grija....

  90. Anonim spunea...

    nu mi-ai spus daca ma lasi sa te violez un pic...

  91. Administrator spunea...

    Mangaloy ... chiar ma gandeam ca numai tu lipsesti de aici :D Nu te tine invazia departe de tastatura? Eu de abia imi fac timp sa ajung pe langa uneltele astea diavolesti cu Internet. Mergi, bre, afara si ocupa-te cu lucruri serioase. Invazia e in toi.

  92. quintus spunea...

    Mangaloy,adevarata ta problema este ca Radu Iliescu nu prea se mai oboseste sa iti raspunda la mizeriile pe care le tot postezi.Din acest motiv te porti ca un caine turbat.
    ps. nu am intentii voyeuristice la adresa ta scarbosenie.mangaloy,tu ai auzit de expresia "a freca mangalul"?imi dai voie sa cred ca asta faci tu in fiecare zi cu ambele maini?
    ps2.uai,moldoviene s-a umplut lumea de violatori.mai viol(ent)eaza-ti putin ratiunea aia pipernicita si o sa-ti dai seama cat esti de imbecil.

  93. Anonim spunea...

    draga si mult iubite quintus.

    sunt iextrem de nefericit que monsiuul Radu cel Frumos nu-mi raspunde. cred ca am facut aids sau sida de suparare. dar daca ne gandim putin (pardon, eu ma gandesc, tu faci cu totul altceva) ne dam seama ca Radu cel Frumos alias Radu Sectovici este il fratello ale luia.....Vlad Impalatorul! Aşa că ie simplu de explicat de unde se i se trage aversiunea neurotica faţă de poponari. In mod sigur i s-a implementat de catre susnumitul Vlad iniţierea (Absolută, Adevărată şi Eternă)pidosnică. Nu ştim exact modusul de intromisie: per paedicationem, per irrumationem sau per fellationem, insa in mod sigur ceva i-a scormonit fiinta domniei sale, adâncindu-i anumite opinii.

    ps. cainele turbat, daca.i si andaluz, ie foarte miştaux. unlike you. deci îţi îngădui să crezi absolut tot ce veulezi. mai mult decat a crede nu prea deducoidez moi că ai hi în stare.

    ps2 violentată ou pas, eculată ou pas, ratiunea ar trebui sa fie standardul oricăror lucruşoare. nu zic să ne lăsăm pre mînuţa blândă şi unsuroasă a lu d.alde Cratyloşi bărboşi şi nepieptănaţi (dar...frumoşi, sic!) îmcrezându-ne seulement în moturi, cuvinţele, silăbuţe şi silăboaie, dar nici să enculăm Absolutul, să-l apucăm di chişior şi sp ne batem în cap cu...ahhhhh.....m-au penetrat TEXTELE SACRE....un moment....un pic.




    .....da, am terminat. deci TEXTELE SACRE nu prea îţi oferă cine sache ce orgasm. Cu Radu Belferescu nu aş fi posedat nimic in adversum dacă nu ar hi fost aroganţa şi siguranţa lui gargantuelească cu care se pestilenţiază pre oceanele gândirii ca far călăuzitor al Adevărului.

    ....mai mult sau mai putin, dragul si iubitul meu quintus, tu mai mult decat oricine, dacă tot faci trimiteri subliminale la nentu Horace, recte Horatiu, bardul de ginte latina, (sau ar trebui sa zic, poetul national Horatiu?) ar trebui sa stii ca a fi lipsit de ajutor, neajutorat, sau dimpotriva a fi împovărat, doborăt de greutăţi se spunea pre graiul imbacillus, făr' de băţ...

    mai mult sau mai puţin fiecare dintre noi suntem imbecili. De asta ne luăm amante(radu sprinţărescu, ti-ai inselat nevasta vreun fois?)de asta facem copchii. de asta citim textule. pentru că iremediabil, suntem singuri, lipsiti completamente de tăti bastoanele, avându-i alături doar pre mult iubiţii noştri semeni. din care, din nefericire faci şi matale parte.

    deci quintus, enculer ou pas enculer? et avec un peu de merde? mierda? emmerder ou pas emmerder? c.est la întrebarea întrebătoare.

  94. Anonim spunea...

    fosforel copăcel, hai que poţi mai mult...în cur-înd ai să creşti şi tu mare

    pe viitor sparează-mă scutitoriu de comentarii existenţiale de fractură emo gen have a life, live your life, do something, get out etc. otherwise o să trebuiască să te emerdez. avec muuuult mierd. deci, potoleşte-te-te-te-te-te.

  95. quintus spunea...

    da sezi ghinisor ,moldoviene,nu mai incerca sa iti storci creierul ala in forma de varza murata.da,stiu ca nu stii nimic ,tu esti unul din aia carora li s-a spalat creierul la facultatea de filosofie si li s-a inoculat ideea ca trebuie sa faca misto de absolut orice.
    ps.daca ti se pare prea nobil cuvantul "imbecil" uite, ma corectez:esti un tampit,ok?
    ps2.filozof moldovean ,cand vad cum judeci imi dau seama de ce toata moldova il pupa in cur pe Iliescu(celalalt,stii tu care)

  96. Anonim spunea...

    nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la fiinta deplorabila quintiliana, la comentariile sale inepte de amoeba-soon-to-be-celenterata, la privirile sale de vitelus blând şi tâmp, la floricele frumos mirositoare adulmecate cu frică şi cutremurare de acesta pre când minuscul homuncul era el, îmi vine să cred in doamne doamne, das ewig gott, ze mighty Big Fat Mouse. Pentru că totuşi, dând cu nasul ideatic de putineiul quintinian de ADN neandertalian
    ramas intact (miracol!) in dainuirea veacurilor îmi vine greu sa cred que atatea milioane de ani de evoluţie au fost, în cazul său, milioane de ani de involuţie filogenetică. cercetatorii se chinuie si astazi sa demonstreze ca desi quintusul quintesential posedă o infatisare humana, el este de fapt un trilobit din supa primordială a existentei, ce incearca cu disperare sa se inmulteasca prin spori, recte posturi stupidoite şi emmerdante. Ramane totusi de cercetat daca nu cumva quintusul nu ieste un motor de cautare a Satanei, un complot drăcesc (am folosit questo motus ca să-i reintru in gratii lu radu bolşevescu)pus la cale de belzebut pentru a spămui din plin gândirea normală la scăfârlie.

    revenim în cur-în cu noi descoperiri ale entomologiei quintiniene.

    quintuuuuus!!!!!! te rog spăşit...ajută-mă să cred că darwin se înşela amarnic! scrie lucruri măcar semi inteligente! dă prin răzătoare valul de tâmpenie genetică ce-ţi acoperă adumbritor meningele şi lasă-ne să percepem Omul din tine! lasă trilobiţii în pace!!!

  97. quintus spunea...

    pentru ca Omul Mangaloy nu-si mai poate stapani ingrozitoarea diaree verbala ce l-a cuprins de cand sta lipit de tastatura si cu ochii pe "care este" sa vada ce momeala i-a mai azvarlit quintus,in final eu recomand un furazolidon si "un du-te invartindu-te la dracu-n praznic".este ultima replica pe care ti-o mai dau,tampitzel.in rest ce sa-ti mai dau asa de final?cat mai multa UE mangaloy!

  98. Anonim spunea...

    cercetatorii neozeelandezi revin cu noi informatii uluitoare despre noul specimen de Carcalacus Hypocentauriis:

    EL ESTE SINGURA VIETATE TERESTRĂ CE POSEDĂ GENA TÂMPENIEI!!!

    Aşadar, este de un tremendous ajutor pentru umanitate. Crecetatorii spera ca in anii urmatori sa izoleze aceasta genă şi, in viitor, sa puna la punct metode eficiente de eradicare a tampeniei şi cretinismului din cadrul speciei umane. Insa deja membrii Asociatiei pentru Ocrotirea Tampeniei Crase, prin intermediul presendintelui Radu Tampitovici, au protestat astazi la Auckland. Ei spun ca aceasta gena a fost de o importanta colosala pentru progresul speciei umane şi ca in lipsa acestei gene, omenirea va intra intr.un declin continuu. Pana la solutionarea acestei probleme, cercetatorii recomanda izolarea si studiul acestui specimen:
    1.Prin construirea un tarc imprejmuit la randu-i de sarma
    ghimpata + transee medievale umplute cu apa + un pod mobil (pont-levis
    pentru francofilii homophobisti). 2. Exemplarului rarisim trebui sa-i oferim o dieta nutritiva si propice dezvoltarii sale ulterioare (he basically eats SHIT only, so we've got that covered so far).
    3. In viitorul apropiat, cercetatorii intentioneaza sa redacteze o monografie asupra-i, ce urmeaza a fi dezvoltata pentru scopuri comerciale in: benzi desenate, desene animate, cel putin trei filme blockbuster gen Spiderman,jucarii/insigne/abtibilduri etc.

    De asemenea, exemplarului-minune de Carcalacus Hypocentauriis Quintus îi vor fi oferite, pentru a nu se simti extras din mediul sau natural, alte exemplare umane aflate la limita idiotismului: au fost propuse pana acum 3: Radu Tembelescu, Mihnea Tampescu si Maria Barbu

  99. machiavellian spunea...

    mangaloy, se vede ca nu le prea ai cu biologia. Genul se scrie cu litera mare, specia cu minuscula. Postmodernistii nu prea respecta regulile, nu?

  100. Cosmo Clubber spunea...

    ce nu inteleg eu este: de ce ar trebui sa facem ce spune biblia??? poate nu suntem toti religiosi/crestini/whatever, poate unii mai suntem atei, poftim. si eu cred ca ar trebui sa ne bucuram ca mai exista si gay pe lumea asta, deja suprapopulata, gay care nu mai fac si ei copii. iar despre cei cativa gay [caci sunt putini, va zic eu], care ar vrea sa adopte - vezi domne - "copiii heterosexualilor" ar trebui sa avem o parere mai buna. daca heterosexualii aia sunt asa de cool, de ce isi abandoneaza copiii, in the first place?? daca ei nu ar mai abandona, gay-ii nu ar mai avea ce sa adopte, si cei ca tine, str8-tzii ferventi, ar dormi mai linistiti noaptea :)

  101. Cosmo Clubber spunea...

    "Normal ca ajung acolo. Toate rebuturile ajung in PE. Daca ar avea chiar capacitatile necesare ar ajunge cercetatori, avocati, sau oameni de afaceri de succes cu un salar de 100 de ori mai mare. Ce sa-i faci, nu le poti avea pe toate."
    vai de capul tau, mai maciavellian... hai sa iti dau doar un exemplu: am un prieten GAY, care chiar e un avocat de succes, castiga 3500-4000 de euro pe luna, iar acuma a fost avansat in cadrul companiei in care lucreaza si va fi transferat la sediul din londra. evident, i se va mari si salariul. mai am un amic gay care e medic, altii lucreaza in companii mari unde au salarii foarte bune, deci iata, chiar au "capacitatile necesare"... uimitor, nu??

  102. machiavellian spunea...

    Cosmo, voi aveti o legatura patologica cu logica.

    Ce legatura are capra cu varza?

    Eu iti spun de Ministri Europeni si tu imi spui de un popo medic. Sincer, voi unde ati invatat sa ganditi? In locul de intalnire gay "toaleta din Gara de Nord"?

  103. Anonim spunea...

    Mihai, faptul ca il combatem pe toate fronturile si caile nu demonstreaza faptul ca dam atentie sau nu avem o solutie pentru noi insine, ci faptul ca decenta umana impune a lovi (bineinteles, la nivelul ideilor, nu violent) naparca oriunde iti iese in cale. La mine problema pierdutului unei posibilitati e mult prea delicata pentru a putea fi abordata in contingenta cu poponel. Traditia in care ma ancorez eu nu percepe notiunea de Creator, in sine, si nici pe cea de mantuire pasiva ori penitenta. La mine "actio" este doctrina soteriologica de baza. Actiunea, lupta, nu pasivitatea. E normal ca a-l combate pe el inseamna a combate niste simple efecte materiale si nicidecum cauza ontologico-metafizca a problemei lumii moderne, insa pentru decadenta nu poate exista contemplatie, ci doar combatere.




    fosforel:

    hohohoooooooooooooooooooooooohohooooooooooooohihihihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    azie ieram cam trist, dar mi-ai inseninat deiul

  104. carla spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
  105. carla spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
  106. carla spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
  107. carla spunea...

    tu de ce mi-ai sters comentariile????????????????????????????????????????????????????

  108. Cosmo Clubber spunea...

    nu, k nu am vizitat niciodata acel loc de intalnire, de vreme ce e un loc gay, iar eu sunt fata... whatever, cu orice argumente ar veni cineva, voi tot nu ati deschide ochii, asa ca eu nu ma mai obosesc. tot ce va doresc, avand in vedere ca sunteti str8tzi de reproductie, este sa nu aveti parte de copii gay, atunci ati vedea cata suferintza aduce societatea unor astfel de persoane, neacceptandu-le.

  109. carla spunea...

    doamne cosmo ce vorbesti. atunci ar refuza sa creada ca au dat nastere unor copii gay. ar spune ca nu sunt copii lor ca au fost schimbati in maternitate. astia sunt nebuni sa stii. in facultate aveam o colega cu handicap psihomotor. tatal inginer fost director la o fabrica de confectii din timisoara, mama medic stomatolog. toata viata ei copila asta a suferit violenta tatalui ei pentru ca acest cretin nu a acceptat niciodata ca a dat nastere unui copil handicapat. ba doamne fereste ca acesti oameni sa aibe parte de copii gay. mai bine ne rugam sa fereasca dumnezeu copii lor de a fi gay. ca astia sunt nebuni.

Google